They come and they go, that's what friends are for. :)

Nya skossisar
Nu är jag hemma från Malmö. Ska snart dra ner till stan igen för att möta upp gänget. Har såna fruktansvärda skoskav från mina nya kängor.. Fiifan vad ont de gör. Och jag ska jobba imorgon, vet ni hur mycket man går där? Inte bra alltså..
Hörs sen!

Fika!

Sitter på espresso house med vännerna. Ska fika klart sen gå och kolla i butiker! Pussar

Malmö konserthus

Mot malmö

Hann inte blogga, försov mig!

Even better than the old me

Såg jag stavat fel i förra inlägget.. Jakt skulle det vara så klart. Vårt internet vill inte fungera så har inte kunnat blogga.. Men har en massa till imorgon! Sov gott, puss

Can't get more than you give me

Heeemma! Fyfan vad jag är slut i både ben,armar och händer. Men, jag har haft en så himla mysig dag!! Like old days. Vi planerade Ullared i december. De' naaais.
Nu ska jag göra en smoothie sedan tvätta av sminket och sätta mig i soffan och mysa lite.
Kram
Hitta den nästperfekta munktröjan. Varit på jackt i över ett år (!!) lite större krage och lite tjockare bara, sen är den perfekt. Men denna duger aldelles utmärkt!

Helt slut!

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Fått med mig så jävla mycket snyggt! Två par skor bl.a. Ska in med pappa och köpa fler par nästa vecka! Me like.
Hörs när jag är hemma, har drygt en halvtimme hem kvar. Kram

Matdags!

Nu är vi helt slut och ska äta thai! Mums

Jobbar på att göra mamma pank!

Jag dör, mina armar..

Mot Lund!

Sitter i bilen med Mamms nu, på väg till Lund för en shoppingdag med min älskade moster och min fina kusin! Like old days. Jag och min kusin umgicks alltid som små så det ska bli mys! Ha en bra dag.

Rock N roll baby

Stoppa ner toppen i shortsen (strumpbyxor under ofc) och kanske en skinnjacka till? Damn! Hade lätt velat ha ett oar Dr.Martens i röda. Snygga så in i helvee'e.

Det där lilla extra

Är vanligtviss inte något större fan av just färgen orange. MEN, det kan vara snyggt med någon smådetalj har jag fått för mig. Eller?
Annars så går leopardmönstert alltid hem och ett par jeans sitter alltid som en smeck till! High heels eller platta skor, your choice!

Stay and you your pain will go away

Mamma kom in och kände på min lilla panna, "du har feber", så nu är hon ute och gör tee till mig sen ska jag somna om.. Ha en bra dag och hang in there! Snart helg gullisar. Kram!

It's so empty livin' behind these castle walls

Nu ska jag gå och lägga mig, så sjukt trött! Imorgon får vi se om det blir skola eller inte, feber,kall/varm, hosta och förkylning.. Gjorde provet idag så det finns egentligen inget större behov av att gå dit när jag ändå ligger där vi ska vara i allt. Bättre jag blir frisk!
Sov gott underbara läsare! Blir så glad när ni ger så söta kommentarer. Pussar

Vafan hände här liksom?....

MVG var det JAAAA
Vår klass suger verkligen på att jobba på lektionerna haha! Antingen är det mobilen, nytt skitsnack, vi är trötta eller bara flummiga.. Men vi är kings ändå!

Kände mig lagom awesome alltså..

You had me at hello, darlin'

Har legat och snackat med Bellis en stund nu, catchat up lite! Chillaxing kallar vi det jao. Skorna är hemma, mamma dödade mig lite för det var ytterligare ett par höga. Hehe sorry dude but i like to walk on clouds. (typ?)
Jag är iallafall nöjd så resten skiter jag i. Softigt.
Ska snart sminka mig, pallar inte.. Men vid sex är det tjejkväll som gäller! Puss
Ps. Älskar när mammas vänner har varit här, och så får man en ''Städa för helvete!" lapp på sitt skrivbord. Ja, jag tycker om er också liksom.. Angry girl, aaha D.s

Lyyycka!

På väg för att hämta mina skoor! Bella är i bilen också, life is good

I love you guys

Jag älskar er mer än livet själv

How am I supposed to live without your love?

Saknar sommaren så himla mycket, alla blommor, alla härliga färger/kontraster..
Damn jag låter gammal! Men vaadådå, så galet tråkigt att ens vistas ute just nu.
Sommar eller vinter.
Inget därimellan!

How to love

Sitter på engelsklektion nu, med min fina plutt! Träffade freddeman en snabbis, han vAr och hälsade på! Trevligt. Hörs sen! Puss

I only miss you when I'm breathing, this ain't no ordinary feeling

Godmorgon! Jag är trött som jag vet inte vad. Somnade först vid halv två tiden igår så får väl skylla mig själv.. Nästan! När jag ramlade med cykeln så slog jag i mina revben och det har inte läkt än så det gör förj'''vla ont när jag nyser och hostar.. Ajajaj! Ni får stå ut med tråkiga outfits, orkar inte anstränga mig alls när jag är en liten sjuker.
Ha en bra dag, kramar!

Godnatt!

Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska snart avsluta alla sms konversationer! Hoppas ni haft en bra dag och att ni sover gott hihi puss!

Kreativitet är min starka sida!

Jobbigt med en näsa som rinner hela tiden..

Testing testing

Testar appen på blogg.se

Kill me slowly


Mamma och jag slog vad (typ) idag om att jag inte skulle äta godis,chips,glass dvs Ben&Jerry's, dricka läsk osv till den 1 november (!!!!!!) Hello death. Håller jag det så ska jag få något finfint då. Men ser det mer som en rolig grej, för jag vill hålla igen och det är alltid en bra början! Så, nu kör vi!!
Någon av mina läsare som är med mig? Kanske är det jag som belönar er?.. ;)

Super fyran!

Hos mig i lör-sön. Fyfan vad bra ni är tjejer!

Och till min stora förvåning.....

...................................................................................
Ärru smart eller?

Don't you just love it when your friends make your days?

Haha jävla sötnos Ebba!

Suspicious minds

Plugget som väntar. Lovely.. Prov imorgon på Evolution och jag har inte ens börjat plugga. Great? Tänkte väl det.
(Panika inte 9blå, jag gör det imon för jag är inte där på torsdag)

Give me some lovin'

Jag ska sova sova sova sova nu i en timme, minst. Så himla trött! Slog ett litet vad med mamma innan också, mer om det senare. Idag blir det plugg&knarka nässpray samt tee. Roligt liv jag har skaffat mig.. Nej inte direkt!
Har ni testat detta någon gång? Jag vill skjuta mig själv varje gång jag tar det. Staarkt!

Love made me blind

I'm willing to spend the rest of my life with you
Never fall asleep, always awake
hearing you wispear in my ear
how much you really love me

Hemkunskapen

Sitter på hemkunskapen nu och har precis käkat brödet jag och gulliga Lara bakade. När min hemkunskapskärare serverade tee dog jag av lycka! Min dag är räddad. Hörs sen, puss

Let's go Denim!

Jeans är inne i höst. Så dra på er så mycket jeans ni bara hittar, jeansskjorta,jeansbyxor,jeansväst,jeansväskor.
Bara kör!!

I will never be someone I'm not, cause I'm totally fine with being me.

Idag kör vi all in på världens fulaste men nästintill skönaste klädseln! På med skorna, hoppa på cykeln och så kör vi. Ha en bra dag sötisar!!

In best case you will fall back to me again

Gick inte att somna om.. Så har suttit och druckit 20 liter tee känns det som och snytit mig i snart en timme! Snart dax att käka frulle sedan ta på sig.. Oooorkar inte skolan men what to do.
Kram
Nu taggar vi skolan min sjuker!

Atschoooo!

Satan i gatan vad jobbigt det är med förkylning. Vaknat minst 5 gånger inatt och det är mycket för att vara mig. Sover hela nätter annars, alltid. Kommer bli en jobbig vecka i skolan så tur den är ganska chill med malmö och liknande. Ska försöka sova en timme till, puss!

You are perfect, for somebody else than me

Dsr_109612611_large
Nu ska jag krypa ner i sängen och stoppa lurarna i öronen och invänta morgondagen! Har varit så himla skönt med studiedag. Dock har jag inte pluggat alls.. Så det får morgondagen stå för!
Sleep tight.

Stop cryin' your heart out.

Precis gjort en kopp tee så nu ska jag krypa ner i soffan och sätta igång TVn. Att vara förkyld är det värsta jag vet så let's get friskaa! Kramar

En miljon tack till vackra Erika!

Erika too the leeeft! (Vän med Ebbs som ni ser)
Sjukt jävla nöjd! Aldrig haft så fin design så nu ska jag bli pro bloggare osv.. Tjäna fett me cash.
Godmorgon, sovit gott&drömt sött? Hehe, nej men det blir roligare att blogga när det ser snyggt ut!
Sååå, tack Erika!!

Please don't take me for granted

Suttit&snackat med Erika ett tag nu, hon ska fixa min design! Miljontals av tack alltså.
Den ser hemskt ut. Får panik. Annars? Dragit på mig en jävla förkylning och hosta.. Huvudet gör fortfarnade ont tack vare hjärnskaningen.. Annars är det helt ok!
Ska gå och äta nu, allt jag käkat idag är benne... Fet kost alltså!
Kram
Innan jag och Steph dralla till stan för att möta grabbarna

God morgon!

Nu har vi precis vaknat och ska dra vidare till Arena snart.. Från ingenstans blev mina smala tjejer sugna på kebab. Haha! Såå mot arena we go. Puss!

Tjejmys!

Sitter och snackr med Bella medans de andra sitter i vardagsrummet.. Pluggat&skrattat idag. Puss

.

I love you, i really do.

Clothes for you, from Modekungen


Allt kommer ifrån Modekungen.se
Jag dör för jeansvästen speciellt.. Samt jeansskjortan, den är ju helt perfekt!! Och tigertröjan.. Ah vad snygg du är.. Ja allt är snyggt!

Give me your trust

Godmorgon! Sovit gott? Inte jag! Somnade vid halv fem för en liten fullis höll mig vaken, sen så är denna lägenhetsbyggnaden så jävla (vafan heter det, när man hör allt?) Ja iallafall, så har hört varenda ord av vad grannarna har sagt. Och dom har kök bredvid mitt rum så har vaknat varje gång de satt igång kranen. How lovely. Idag ska jag städa lägenheten (älskar att städa, komsi killar, bra hemmafru! hehe) sen kommer flicksen hit och sover. Så det blir en myskväll! Faast innan det, städa&plugga med steve.
Kiss
How cute!

Säg som det är, otrohet varar längst

Nu ska jag dra mig vidare mot sängen. Legat i soffan med en stor kopp tee större delar av kvällen. Helt död känner jag mig.. Wellwell, dags att sova så jag orkar med morgondagen.
Kram på er!
(Hej Ooooola)


Verkligen älskar ÄLSKAR att det ser ut som att jag har två fullproppade påsar från Maxi under ögonen när jag ler, LOVE IT. No, I hate it, hate it.

What if I miss you like I miss my old grandma'

Jag önskar jag hade mod till att säga till när jag sakna någon. Modet att stå upp för mitt hjärta. Mod till att våga stå för alla miljontals känslor jag bär på. Utan att vara rädd för hur jag blev mött av alla andra människor runt omkring. Jag undrar om där finns någon som står upp för precis allt allt allt. Jag står upp för mycket, men ibland sviker jag nog mig själv genom att inte stå upp för det där som egentligen har störst betydelse - mina känslor.
Jag tror vi är rädda för den där ''dissen'' alla jämt och ständigt pratar om. Men egentligen, det är strongt av oss att visa det modet vi gör genom att säga ifrån. Dela med oss av det vi bär inom oss.
Jag tror att anledningen till att jag inte säger att jag saknar den/det/hon/han är för att jag är rädd för hur jag ska bli bemött.. Men samtidigt, så vad har jag att förlora? Förutom min värdighet. Värdigheten är kanske större än behovet av personen man saknar? Vad vet jag..

If you want love you should go and get some patience.

Vill bara att min huvudvärk ska försvinna och att min hjärnskakning ska gå bort. Orkar inte gå runt och må dåligt mer. Det känns som att man är inne i en depp period fast egentligen är det bara för man inte mår som man brukar tack vare huvudvärken. Känns bokstavligt talat som någon står och slår mig med ett jävla baseballträ i huvudet konstant alltså.
Ska fixa en kopp tee, lägga mig i soffan med ett täcke runt om mig, tända lite ljus och se om där går någon film.
Take care.
I just want to hide for a while.

You look up to me, even when I don't have my heels on. Shoortie

Topp - Turkiet, Jeans - Bikbok - Skor, Nelly (Synsintemenhelskomedklack)

I kind of like to be the innocent one

Pappa står här nere nu, ha en super bra kväll och ta vara på era nära och kära!
hihi pussar

Life's too short gotta live it long

Ska hoppa in i duschen nu för om en timme kommer papps och hämtar upp mig och Philip. Drallar till mormor och morfar och äter godare mat än vad Gordon Ramsey gör. Puss

Eyy young homie whatcha trippin' on

Kärlek vid första ögonkastet. Fyfan vad grym han är

Höstens walking beauties!

Såg att Steve köpt kängor igår. Jag som är shoelover fick då en liten kick. Kollat en en jävla massa skor nu!
Tur det är shoppingvecka denna veckan, hehe! Allt kommer ifrån Nelly.com

Tacktacktack älskade mamma!

Fyfan vad snygga ni är. Perfekt med bred klack och hög platå för då kan man använda dem dygnet runt!

KEGN µJZSBN. KSET. H

JAAAAAAAAAAAAAG får damp när man inte kommer ihåg sina inloggningsuppgifter och sen har man redan använt alla jävla person i familjen så man inte inte göra nytt. FUCKING LOVELY.

I was wrong baby, so I ran away

Godmorgon! Blev lite sent igår, så sov ut.. As always hehe. Idag vet jag inte direkt vad som händer. Ikväll blir det iallafall middag hos mormor och morfar sen kanske jag följer med ut till pappa. Vill prata med min bror  så tror jag följer med ut dit faktiskt..
Hittar ni på en lördag som denna? Kram

I will stand by your side in any weather

Nu ska jag hoppa till sängs. Kram

Rummet jag lever iiiiiiii

Baby just one last wish

Saaatan i gatan va huvudvärk denna bruden har!! Ska snart ta en sån där tablettaaa jävel.
Steph kommer om en stund också, vi två sjukisar ska underhålla varandra ikväll med våra killar Ben och Jerry. Ben är faktiskt snyggare än Jerry Steve... Sorry dude.
Så ska ta på mig normala kläder igen, och lite sådär. Föööörresten, så är jag numera Iphone ägare. Dock 3Gs men bättre än inget.. Lång historia det där! (Mammas gamla,hon tog sönder den,fick en ny, hon köpte fyran. Get it?)
Ha en bra helg!
I'm too goofy for this shirt.. Tunga grejer alltså

I'm about to exploooode

Hemma igen, provet avklarat. Thank gooood for that.
Precis pratat med mormor en låååång stund. Världens bästa är hon!! Ska dit imorgon kväll och äta middag. Finns inget bättre än mormor/farmor mat. Nu ska jag vila huvudet sedan käka något.
Kiss
This is how I spend my days..

IF YOU WANT IT YOU CAN HAVE IT FOR THE REST OF YOUR LIFE BABY

Give me your intelligence

Vaknar varenda jävla morgon i hopp om att man ska må bättre, men inte fan ska man det.. Ska sätta mig och gå igenom SOn nu sedan drar jag mig till skolan vid halv ett och gör provet. Kommer inte lyckas hålla mig vaken känns det som, men let's goooo. Ha en bra dag!
Känner mig så söt alltså..................

I always knew this day would come

Sitter och pluggar.. Ska upp vid tio elva tiden imorgon så ska bara gå igenom alla delar en sista gång sedan ska jag krypa ner i sängen.
Hoppas ni haft en bra vecka!

Your words are my savior

Ska sätta mig med ekonomin efter att jag sovit en stund till.. Hehe, fan trött heeela tiden.
Kram

All I really needed was the truth.

Sämst är jag. Legat i sängen till för 10 minuter sen. Reste mig så sju in i helvetets snabbt (jätte smart med hjärnskakning) så fick en blackout och föll på golvet.. Fast reste mig ganska så kvickt igen. Skrattar bara åt det nu haha.. Knaaas.
Well, ska dra ut mot köket nu och fixa frulle. Låter som vi har gäster eller något, skrattat som pajaser där ute. Skönt när man vill sova. Jaaadå.
Kram
Mitt andra hem i mitt hem, där jag helst tillbringar tid, där min riddare ligger.. - Life

Time have changed.. But fuck it, I get a new watch

Hej på er! Antar att de flesta ligger och sover nu. Sitter fortfarande och pluggar, så jag är ganska körd i huvudet.. Pratar adrenalinkickar med en annan gullig typ också.. Haha! Ska göra klart alla ekonomiuppgifter sen drar jag nog mig mot sängen.
Kram!
Ps. Hoppas du får en säker&bra resa Sabina!

Even if I try

Sitter med min samhällsbok här och en kopp te till sällskap. Okejokej, lite facebook på det också.. I admit it!
Jag tycker det går ganska bra med ekonomin faktiskt, måste sätta MVG på detta. Annars är jag fan inte bra alltså. Blir ingen skola imorrn heller,så sitter väl med böckerna långt in på natten. (Känns som att min svenska blev lite fel där?..)
Kram

Saaaknar att dansa på baren på Robin Hood!

I follow you, through every little darkness and through every single light

Mammi gjorde hembakad pizza, hooow lovely. Hur jag ska orka allt är en annan femma haha!
Världens chockladsug också.. Kommer rulla fram förfan. Haha, nu ska jag krypa ner i soffan och käkakäkakäkaaa.
Kram!

Ju mer dom spottar desto snabbare kommer jag blommaaaa

Hóla Amigos! Min älskade Steph kom hit och överraskade mig lite! Gulleplutt. Såå, nu har vi snackat ett bra tag om allt mellan himmel och jord (poeten). Mamms&brooo gör hemmagjord pizza (pizza, på en onsdag?!) Hehe, tyckte jag var jätte kul. Mhm
Hjärnskakningen fukka mitt huve, peace
Vafan hände här?......

Smile, cause I know you can

Fixat en kopp te nu och ska snart krypa ner i sängen igen. Ska vila ett par timmar, sedan måste jag börja plugga.. Även om det är det sista jag borde göra just nu så måste det göras.. Kram på er

You showed me down but I wont fall

Godmorgon på er. Vaknade och så har man blåmärken lite här och där. Snart är jag bannemig en smurf! Coooolt.
Well, mamms kommer snart med honung&frysta bär. Så jag kan leva på Te och smoothie idag, min hals klarar inte direkt något annat. Hur fan ska det gå för en foood lover som mig?
Hoppas ni mår bra, kisskissbambam
Tejtejtejtejtejjjj

"Olyckan" i mina egna ord

Trött, chockad, slö, sne och ändå ganska så glad

Teeee får rädda min hals lite!

I just wanna hold you in my arms

Så sjukt fin.
Ska sätta mig och redovisa slöjd nu. Sätter jag MVG på denna har jag nog fan ett MVG till vintern. Göttans!!
Mammsen förklarar mig till hjärnskakning.. Gött mos. Nej.
Hoppas ni har det bättre än jag. Kram

Searching for the right but it keeps avoiding me

Sovit till halv tio.. Ojsan. Märkte nu att revbenen också värker. Fan, det går för jäääävla bra nu alltså!
Fast där ljög jag ju. Skulle ha dans imorgon de första lektionerna i skolan, men nejdå.. Denna jävla bruden skulle ramla med cykeln istället. Love life
Kram
Because my smile will never dissapear, atleast not untill the sky is catching me

Jag fuckar upp igen..

Min värld snurrar. Kan knappt ögonen på tagnenterna. försker! Ramla med cykeln, slog i huvud t och armen är svulle.
+

I skolan!

Sitter i skolan och fyller i matriser.. MVG JAVISST
Hörs senare, kram

She's amazin' on the dancefloor

You can't bring me down by saying you hate me, honey

Sitter här med målade naglar och kämpar för att skriva utan att kladda.. Sovit hela dagen så jag är inte så värst trött tyvärr. Kommer väl vara död i skolan imon. Meeen, huvudvärken är över och det tackar jag Gud för.
Tjugo minuter senaaare.. Nu är det torrt! Så, nu ska jag hoppa till sängs.
Kramkram
Vill bli brunis igen!

Ensam är starkare än tillsammans.

Ska snabbt som attans blanda ihop en smoothie sedan sätta mig i soffan och se Idol! 
Puss

Didn't we almost had it all?

Lägenheten för mig själv i helgen - OHYES. Älskar min mamma mest mest mest
Huvudet börjar tycka om mig, värken börjar gå över. Gottans! Hade velat dra ut på en powerwalk med pga mina blackouts skippar jag nog det. Ska vila en stund till, blanda ihop en smoothie och sedan sätta mig med samhällsboken.
Förresten, så hatar jag telenor! Nätverket är helt fukked (ursäkta) för fan. Pisseskiiit.
Kram

Step by step

1. Naturlig
2. Foundation med pensel
3. Foundation + Rouge
4. Foundation + Rouge + Ögonskugga
5. Foundation + Rouge + Ögonskugga + Mascara
6. Favoritboll!

Nothing really matters if I don't got you

Mitt huvud dör, får panik av att stirra in i en skärm. Hade hoppats på att få hem Iphonen idag, men nejdå.
Det går bra nu............

Orkar inte med det igen

Min hatade migrän är tillbaka.. Hoppas den lugnar sig i tid så jag slipper hänga på toaletten hela dagen.
Ska sova en stund, drallar till skolan senare om huvudet tillåter. Hoppas ni har det fett mycket bättre än jag.
Lite passande, hehe

I dare you to be who you want to be

Ska krypa ner i sängen nu och läsa klart min bok. Borde vara samhällsboken jag läser i, men gör ett litet undantag ikväll. Sov gott fina! Kram
Ser ni? Fint gubben!
Men jag är glad ändå hihi

You put that crazy smile on my face

Give me a chans to show I care

Hahaha! Vad duktig min lilla plutt är. Kanske borde bli storbloggare? Haha gullen
Hej på er. Vid fyra tiden drog Mirza och jag och mötte upp Erik och Oliver. Käkade på donkan och dog av skratt.. Betedde mig som en barnunge idag, det tyckte dom var kul! Har mina flippdagar..
Vid sex dralla vi mot mig, Erik drog dock hem. Satte på en film och tog det lugnt. Nu har de gått och jag sitter och försöker komma på en lösning till att få bort det röda från min kind, Mirza bet mig. Tack vännen
(Ibland är vi sex år,ja)
Duschen väntar. Kram
Proffset är trött på alla fanbilder.. Tyvärr!

Älskar diig Sara!!

ojoj haha mitt först inlägg ahhah jag klara det YEESS / Mirza dubicanc

Let's face it, I'm better than you

Godmorgon! Vi sitter och borstar tänderna, ska snart bli hemkörda av pappa.
Har haft det så himla mysigt!! Skönaste bruden
Vid tre tiden kommer Mirza till mig. Han ska hjälpa mig med lite sen blir det säkert bara att vi tar det lugnt.
Hoppas ni haft en bra helg!

Om du lämna mig nu

Fyyyfan vad mysigt vi haft det idag. Tjejen är sjuk.. Skrattar åt sin smärta i benen? Haha galen..
Nu har vi precis satt på ytterligare en av filmerna vi hyrde idag. Den innan var om illuminati och sådant, fyfan vad läskig.. Tur Hanna höll mig på lite roligare tankar! Haha crajsii.
Well,ska fortsätta checka film nu. Kram
Chillaxar på toaletten

I love you girl, with every piece of my heart

Sanningar!

Sanning Nr 3

Owned..

Jag - Kan jag få en skinnjacka av dig?
Pappa - Har nog ingen som passar
.....

Daddy, you owned me..

Jag - Kan jag få en skinnjacka av dig?
Pappa - Har nog ingen som passar
............

Love you

I would lie and say that you're not on my mind

Godmorgon! Supersara är uppe med tuppen idag. Ska möta Hanna vid vånga runt 11 tiden. Mirza Proffs' Dubicanac spelar match! Önskar honom all lycka till!
Nu ska jag äta upp mina flingor (tre år eller?) hehe och sedan börja göra mig i ordning.
Ha en bra dag!!

I'm barely breathing but I don't mind

Ska krypa ner i min kingsize bed nu. För stor för en singelflicka alltså.. Haha, börjar bli rädd för mig själv. Blivit besatt av kramar och närhet. Kanske bara sugen på lite extra love i vardagen? Skärpning. Hehe
Sov gott fina!

Skrattretande

Hóla! Slutade med att jag,Hannis,Erik&Oliver satt i sängen och snackade om allt mellan himmel och jord. Gud vad härliga ni är babes! Min kväll sluta så himla bra med världens gulligaste sms från min fina bror Mirza.
- Du är guld!
Annars då? Jag är svinhungrig och svintrött. Ingen bra kombo alltså. Hoppas ni haft en bra fredag!
Vi är lite galna

Love gays

Kom nyss hem till mig, vännerna är med! Blir film och mys. Pusspuss
Världens bästa bror
Världens bästa Brödrar!♥

Helgsnack!

Blondie snackar!

It's never enough. Even though you should give me all your support. But, it's never enough

Hej. Fett dryg dag. Ska käka snart sen dra mot stephs håll. Blir att hänga med vännerna ikväll.
Hoppas ni får en bra helg. Hej

Take me as I am or watch me as I go

Sleep tight

Nu ska jag nanna. Drogat fotbollskillar på svtplay hela kvällen. Gosch vad duktiga!
Kram

Confusing

Ska krypa ner i sängen med lappisen nu och kolla på Blågula drömmar. Jävlar vad fina (fin) killar där är med!
Kramis

I kind of like to be alone. It makes me stronger than ever.

Har värmt mammas älskade lasagne och tänt en massa ljus i vardagsrummet. Ska sätta mig och mumsa på det till något bra program nu. Det är myyyys för mig! Egentid är den bästa tiden.
Kram
You smile, I smile.

Såååå skönt!

Sitter och rensar bort vänner från facebook. Vad ska man med alla till? Känner ju inte ens hälften. Kommer dock inte bli klar med det idag.. Tar ju tjugo år!
Ska gå och käka middag nu sen fortsätta. Kiss

You say it best

Hejhejhej! Sjukt dryg dag i skolan.. Stannade över efter skolan med min pärla steph. Vi stannade till sex, lite över till och med.. Sjuka i pannan. Men vi fick pluggat lite iallafall, och pratat som tusan!
Du är bäst vännen.
Nu ska jag gå och plugga lite eller något.. (Läs:Softa vid datorn)
Har lite bilder från skolan också. Kommer sen. Kisskiss
Softation är ordet, aaaaight stephan?

Morning light.

Skolan kallar! Efter plugget blir det mer plugg på en sån ''läxhjälps'' timme med stephanie. Vi ska passa på när vår So lärare ändå är där. Snart prov ju!
Kisses

How can you care so little when it means so much?

Sitter och biter på en platsbit. Fett soft. Haha! Ska snart dralla mot sängen. Galet trött. Ska lägga mig och läsa igenom svaren på ekonomin samtidigt. Duktig! Sov gott fina ni

Last year

Powerwalk, that's my style!

Nu ska jag dra ut och gå en runda. Kom nyss på att jag missar Idol.. Men träning går före! Vetifan hur jag orkar efter cyklingen.. Men men. Kisses
Kollade nyss ut och såg att det nästan redan är mörkt.. Känns som att denna powerwalken kommer bli kort

Cykelhelvete 14/9-11

Har nog aldrig haft sån här ångest när det gäller cykling alltså.. Det var ORKAN!!! och det regnade.. 2.4 mil i det helvetet var fan inte skönt alltså..
Nice as, high class eller vad man säger.. tjalalala
Movement?
"MEN VARFAN SKA VI?"

"Kanske hit?"

Bonden har hittat hem ♥

Lagom blöta..

Säg, vill du vill du följa med mig hem?

Har precis kommit hem från en lägenhetsvisning, innan det var jag hos Stephanie!
Vi pluggade som fan, nu har vi allt klart till So provet så det är bara att plugga in alla svar. Vi är grymma girl!
Och, lägenheten.. fyfan, vill verkligen flytta dit. Kommer få ett sjukt jävla stort rum. På en egen våning (!!!!!), jag dör för den. Haha, märks det att jag ska bli mäklare eller?
Nu ska jag käka. Kram

Pluggar med steve

Sitter hemma hos Steve nu och pluggar till so provet. Duktiga!

See, I miss you. I don't joke on those words

I have a photo of us that'll never change, even though you will

Godmorgon! Ska cykla om 15 minuter så får kvicka mig.. Det är som sagt skoljoggen på vår skola idag men vi cyklar! Så ska möta upp Steph och handla lite färdkost, hehe
Ha en bra dag!

I'm more than just an opition - John tucker must die

Hej på er! Sitter med Samhällsboken med sidorna ekonomi uppradade.. Skrivit sönder mitt anteckningsblock idag. Ändå går inget in i huvudet känns det som. Men det kommer väl lite för varje dag som går. 
Lite kvällsgöra nu sen är det sängen. Imorgon är det cykelsak med skolan, vilket innebär att vi ska cykla två och en halv mil.. Lockande.. Dock är nästan hela klassen med på det, för vi är för laata för att springa.. Haha!
Puss

Bara tanken av att jag egentligen skulle fått flyta på dessa madrasserna igen om 8 dagar gör mig galen..
Får väl se fram emot nästa år istället.

Tears of joy

Hej! Har precis vaknat upp från min lilla powernap. Måste fan börja lägga mig i tid..
Ska fixa något att äta nu sedan fortsätta plugga. Bokat in shopping med mamms i Malmö på måndag. Me like.
Kisskiss

Take me to rioriooo

You put that crazy smile on my face

Skolaaaa

Reality finally got better than my dreams


Godmorgon beauty's
Ytterliggare en skoldag. Ska väl gå bra! Ska hoppa upp ur sängen nu. Ha en bra dag.

If boys don't like you they are gay


Pluggat lite.. Fastnade till Gibbsan på tv.. Älskar honom! (Navy CIS) Det ända jag kan kolla på utan att kissa på mig. Nu ska jag göra lite sånt där, tvätta huvudet, borsta tänderna, gå på toaletten osv. Sen ringa plutten.
Kram

There's a spotlight shinnin' on me

Hejhejhej
Somnade med samhällsboken över mig, haha! Läste dock en hel del. Ska sätta mig med den och se Idol nu. Sen plugga en timme efter det också hade jag tänkt. Det underlättar att plugga när man ser det roliga i att lära sig!
Kram

Tjejmys

Summering av föregående vecka!

When I'm in, I'm all in.

Längtat efter denna dag.. Idag ska vi gå igenom konkurs, skatter osv på Son!! Woho
Jag är störd i huvudet, men jag älskar ekonomi.. Men det är väl bättre att se fram emot sina lektioner än fasa för dem? - That's right.
Ha en super fin vecka kära!

I hola' at you

Hej på er! Vid fyra drog jag och s ner till staden vår och mötte upp killarna. Lunkade runt i halva trelleborg och bara prata. Fett mys.
Sen jag kom hem har jag städat(!!!) fick en jävla kick.. Ja mamma, nu tycker jag jag ska få en stor jävla belöning..
Annars.. Så ska jag sätta på tvn nu och sedan vänta in papps som kommer med en cykel till mig.
Min blev ju stulen så pappa har byggt om en sportcykel till en damcykel, som jag ska ha till onsdag för då är det skoljogg.. (cykla)
Sen blir det en ny till våren!
Kram

Lyssna nu på mig

Nu tycker jag att ni går in och checkar in min väns blogg.
www.stephaniiesimic.blogg.se
Tack så mycket! 

Good morning avenue

(Stephans replik.)
Godmorgon, vi vaknade faktiskt en timme tidigare idag. (Ett) Well done osv! Vi tänkte pluggelussa lite men så kom vi på att vi inte har böckerna, well done! Ehm.. Annars blir det säkert att vi träffar våra små homies.
Kisskissbambam
Mirres match häromdagen. Freeeeeezing

För er som missat våra busigheter

Suga suga

Hejsan! It's steve.. Sara ligger i sängen och snackar med någon..undra vem? ;) Säger ingenting..hihi!
Sitter och diskuterar filmen med Oliver! Hur tjejerna och killarna är..(Jag har rätt!)
Vet inte om jag ska käka upp min benne..Är inte ens sugen..Men hade varit gott..
Okej.Hejdå

.

Taxin är här när som helst, ska vidare på middag nu och sen ut med vännerna! Puss

Vi åt, vi drack och vi skrattade ihop.

Hejhejhej!
Jag somnar snart.. Hehe. Ska gå vidare till mammsen pojkvän om en stund och käka middag där. Innan det ska jag fan sova. Bästa som finns efter *. Bilder kommer senare. Kisskissbambam

Dom säger att dom älskar mig iallafall..

You feel like paradise

Godmorgon! Vi gick och la oss vid fyra så vi sov ut till tusen idag. Vi sitter (dom sitter, har nyss blivit stämplad facebook/datanörd - tack cheyer) och äter godis&chips i min säng. Mys! Vi rullar fram, lalala
Ha en bra dag
Lite to bright..

Sleeppppppyyy

Damn vad vi är döda. Såg nyss en galet bra film. Lite surprise att jag inte ens käkat något av min älskade benne ikväll.. Vetifan vad som hänt med min aptit alltså. Haha
Sov gott

4 girls laugh is bigger than 5205652 guys.

Hej på er! Vi har myst med tacco och nu kom vi nyss hem från Hemmakväll. Ska krypa ner framför soffan till Idol och sen film!
Puss

Säkert bara vi som skrattar.. MWAHAHAHA

Helgen!

We kick it to the beat

Hej! kom nästan precis hem från skolan. Steve sitter bredvid mig, eller ligger i sängen. Lata fisk
Ebba och Hanna kommer vid sex, så då ska vi ha fixat med sängar osv.. Och lagat mat. Herremingud.
Ha en trevlig helg!

IN A BIG FUCKING HURRY

Ska gå till skolan, shoooot me

I'm deep instead of cheap

Nu ska jag dra mig mot sängen. Kommer vara död imorgon. Fett stor lust att skippa första lektionerna..
Fuck vad skönt.
Sov gott
Natti

I share my love to you guys.

Jag tycker det är sjukligt skrämmande hur beroende brudar är av ''kärlek'' idag. Eller ska jag säga desperata? Jag menar, ja man kan vara störtförälskad vid 12 års ålder. Det var jag, nästan. Jag var kär iallafall. Men snälla, när tjejer i den åldern börjar tycka att livet är piss, ingen mening, ''vi sa föralltid'', ''mitt allt'' story goes on.. Så tänker jag, amen snälla. Ert liv har inte ens börjat än (!). Jag fattar egentligen inte hur man kan känna att behovet av en ''pojkvän'' är så stort i vår ålder. Finns där inte viktigare grejer att lägga all den energin på? Tillslut blir det bara att vi tar första bästa för att vi vill ha någon. Och hur bra går det tror ni?
Tänk egentligen vad hemskt att folk tar självmord pågrund av kärlek? Jag menar.. Ja min pojk/flickvän dumpade mig för att hon tröttnat. Ja, det är fett jävla jobbigt. Men alltså, keep it together and move the fuck on' Inte fan ska man behöva må så dåligt över något så bra? Kasta er inte in i kärlek för att det verkar så bra. Det är bra. Fantastiskt bra. Men den kommer innan ni ens hinner blinka. En dag står ni där, med mannen i era drömmar och då är jag nästan säker på att det kommer kännas som att ni har hittat rätt.
Men för Guds skull, don't chase it!
Sen ska vi inte glömma allt det positiva det medför. Det är en grym känsla. Att bara få somna med någons armar runt om dig, somna till din älskades hjärtslag, den där pussen i pannan, vakna upp och se att personen du bryr dig så mycket om ligger där och ler mot dig, alla gulliga sms som vi läser minst 10 gånger om, första pussbilden du aldrig vill sluta titta på, det där pirret i magen som du hatar men innerst inne så älskar du det, för du är då säker på att du är förälskad och känslan av att känna dig älskad. Inget överträffar det. Inget.

Jag har i flera flera månader haft ett intresse för en och samma kille. Det har svalnat med tiden då jag pratat med andra men det har alltid funnits där. Och jag tror det kommer finnas där ett bra tag till, men jag undviker det så gott jag kan. Men jag har nog aldrig klickat så bra med en person som med honom. Jag var on top of the world i de 2 månaderna vi pratade konstant, varje dag, varje timme.. Inte en dag utan att höra av oss till varandra. Jag minns vår första kyss, hur jäkla nervös jag var första gången som vi sågs, hur magen pirrade av att bara se hans namn på skärmen av mobilen eller datorn, till och med i mina skolbäcker såg jag hans namn och då log jag. Jag log. Såg jag första bokstaven i hans namn log jag. Jag var lyckligare än någonsin. Lyckligare än vad jag någonsin var i mitt och F's förhållande. Tillslut blev verkligheten bättre än drömmarna, så det var en pina att sova. Jag kommer fortfarande ihåg sättet han skrev på, orden han sade så vackert, låtarna han ägnade åt mig. 
''Bruno Mars - Just the way you are, gick nyss igång på radion.. Gissa om jag fick upp dig i huvudet?''
Exakt så. Hör jag låten idag är han den första jag tänker på. Inte för att jag någonsin sagt att han passar in i låten, utan för att han tyckte jag passade in i låten. ''Amazin' just the way you are''. Han visste/vet exakt vad han ska göra för att få mig glad. Killen var inte den finaste jag någonsin sett, verkligen inte. Han var fin, men vad som gjorde honom så fin var hans personlighet, hans omtänksamhet och tryggheten vi delade. 
En helg var han på läger, och hans lagkamrater tyckte det var skitkul att ringa upp mig och hålla på. Då sa han till dem. - Kan ni låta min tjej vara? Och till mig sa han. - Bry dig inte om dem, dom är inte värda det.
Bara det där lilla gjorde plötsligt min dag så mycket bättre. Jag var hans och han var min. Han stod upp för mig. Han behandlade mig så bra, nästan för bra. Ibland ville jag gömma mig för jag inte kände att jag kunde nå upp till ans nivå av ordval, av uppskattning.. Jag kan utan att skämmas säga att jag saknar honom. Jag är inte kär, verkligen inte. Jag är intresserad, och som jag sa, det kommer jag alltid att vara men jag undviker det. Men jag är långt ifrån så intresserad så att jag spricker. Det jag saknar är hur han var mot mig, hur han fick mig att känna. Ren lycka helt enkelt. Jag var ingen annan än mig själv..
You wanted to tell me that you loved me, but I were to scared to listen..
Det gick snett någonstans. Men jag ångrar inget, för han lyfte upp mig när jag var i botten. För detta inträffade nästan på direkt efter Fredriks och min breakup. Kanske 2-3 veckor efter? Men och? Jag behövde det. Och han fick mig att känna, och vet ni? Det är okej att känna.
Kärlek är inte något man skojar bort. Kärlek kräver tid och mod. Och framförallt vilja.

Sing along

För familjen kommer alltid komma först

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT
Biff eller lamm? Biff eller lamm? Biff med lammhuve? Det kör vi på!

Min högra hand

Idag blir världens finaste bror 21 år! Sååå längesen jag träffade honom, men idag så kom han och hälsade på hör hemma. Mys! Vi har precis catchat upp lite och nu inväntas mormor och morfar. Älskar att få träffa iallafall en liten del av släkten.
Annars då? Jo, min bror.. Mannen i mitt liv. Han jag alltid sett upp till (mamma också) och alltid anförtrott mig åt. Finns ingen som är så bra som du. Madeleine ska vara glad som har en så fantastisk kille.
Jag älskar dig, från månen och tillbaka - tusen gånger om.

Catch the moments

Fotboll eller breakdance? Det är frågan..
Världens bästa bror
Bilderna är på samma killar hela tiden.. Kan bero på att vi satt på den sidan. Hehe
Bättre än inget och killarna vann ffs! ;D

California wishin'

Godmorgon! Vaknade upp, med ögonen mot väggen, ni vet sådär, först öppnar man dem en gång, stänger dom och sen öppnar igen? Ja, det var precis vad jag gjorde sen flög jag upp ur sängen som en jävla dåre.. (Tack förresten borstjävel som låg mitt i vägen för min lilla fot) Där satt minsann en spindel jävel och såg nöjd ut.. Tog typ 28 år innan jag vågade döda den.. (Förlåt ursnygga skor)
Ja, annars sov jag gott. Hehe
Ha en bra dag!
Gäsp, eller något?

These feelings can't come undone

Sleep tight

Youtube scares the shit out of us

Älskar då när Steph torkar sin näsa i min luva.. Mmmmh how lovely ♥

When an angel comes along it never seems to belong with me

Hej! Svårt som fan att skriva med tanke på att mina fingrar är frusna..
Killarna vann! Mycket duktiga.. Jordnära killar dom där.. ;)
Ska hoppa i min onepiece nu för jag fryser sönder. Kram
min älsklingsbror Mirza lånade ut sin tröja till mig.. Gullis

Du ljög fan bättre än delfinerna simma

Hej på er! Sitter här med Steph. Vi ska snart dra igång med plugget. Ja ni läste rätt, haha!
Ikväll blir det fotboll med flickorna. (HESS)
Ha det fett

Filmmys

You could be my it boy

Godmorgon! Jag ska bannemej cykla om 7 minuter.. Rappa på broshaaan
Annars, det är kort skoldag idag. Slutar vid tjugo i två, sen drallar jag och Steph hem till mig och pluggar och sånt strunt. Seeen är det fotboll ikväll igen. Mirreman spelar! Hejaheja
Ha en bra dag
17 JUNI NEXT YEAR....... AAAAAAAAAAAH

Jaaaja, skit bra jobbat bruden!

I know you're alright. Aight? Cause devils don't attack angels. Aight?

Min blogg är pretty depressing right now.. I know. Men även små glada tjejer som jag har sina jobbiga perioder.
Nu har jag min. Dock så gör jag mitt yttersta för att tänka på annat, vad mer kan man begära?
Är sjukt jävla trött.. Skulle egentligen gymma imon 6.30 med Daniel.. Tror vi skippar det va.
Ska tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen.
Kramar
mwaha jag snear dig.. mwaha skoja ju mwaha

Idol fååår thaa win alltsåe

Känner mig lite halvt tvungen att checka Idol idag.. Missar förfan allt. Igår fattade jag inte vad Electro pop stod för..
Knas. Tycker ni det är värt att se?


BROWNIE, I FUCKING MISS YOU

The only girl I'm willing to share your love with is our future daughter

Hemma från fotbollen nu.. Började regna precis när jag skulle börja gå så min fina vän Mirza lånade ut sin cykel!
Gulle, tacktacktack
Ska ta något att käka nu, sedan (tänkte skriva plugga men kom på att jag inte har några böcker..) checka tv kanske?
Brist på liv, take care

Still alive but I'm barely breathing

Nu drallar jag och stephan och checkar fotboll. Möter Mirza och Nikola där!
Kram

I can't get more than you give me

Hemma från skolan.. Gick hem. Tjena dödis.
Ikväll blir det fotboll för hela slanten med Steve&Mirza. Steph (hon har 62682674 olika smeknamn) kommer vid halv fem, fem skulle jag tro. Så nu ska jag plocka undan kläderna som ligger här lite överallt och börja kleta på massa kemikalier i huvudet! Puss

För han var bäst, försök och överträffa det ja


Pippitröjan är på! (GinaTricot)

What if we wake up tomorrow and regret that we had yesterday?

Godmoooorgon! Sovit gott osv? Bra!
Vaknade sur som ett åskmoln och så kommer min övertrötta (speedig som faaan) mamma hem helt övertrött, ni vet då man blir skit pigg? - och hoppar runt i hela lägenheten..
- Sara sara sara har du sett bilden jag la upp på din facebook sida? hahahha, jätte gullig
Ni kan tro jag kokade.. Men mamms är bäst. Love henne.
Ha en bra dag! Kram
Denna bilden! How cuuute

I remember it so clear. And I still can't listen to my favorite song without thinking about you

Nu har jag gjort matte vad jag ska. Fattar dock knappt någonting. Men det är kanske som Erik sa, jag skrämmer alltid upp mig själv i onödan. True story bro.. (Hehe)
Har något matte förhör imorgon. Pangpang!
Sov gott

Vilka fantastiska vänner man har

Texten som mitt hjärta la in för en stund sedan gjorde min dag. Tänk vilken tur jag har, världens finaste vänner.
Nu ska jag fortsätta plugga en timme. 2 sidor matte till måste göras.. Sen är det resten av skiten jag ska ta tag i. Kram
Från myskvällen igår

You are strong.

Jag vet att det är svårt nu, för mycket på en gång.
Men vet du vad? Du är stark och du klarar vad som helst.
Du har alltid dina vänner vid din sida, alltid.
Om du behöver något vet du vem du kan vända dig till.
För vi stannar alltid kvar. Alltid.
Detta är ingen sån vänskap som slutar för minsta lilla,
eller för ett litet bråk eller för någon gör ett misstag.
För vi är så mycket starkare än allt det,vi är verkligen det.
Vi håller ihop föralltid, i motvind och i medvind.
Kvittar hur många fel vi gör, kvittar hur många misstag..
Jag står kvar här förevigt. På just denna platsen.
Det kommer alltid vara vi. Alltid.
Jag står alltid här, jag kommer alltid hjälpa dig.

"I'm here to rescue you"

Hemma! Såg grått ut för två sekunder sedan, nu är det rosa himmel? Haha vafaaan.
Tänkte unna mig lite data till åtta, sedan är det plugg en timme. Måste köra lite mattetal och sånt. Bullshiet.
Ha de bra
Superman is my hero. Superman is my role model. Superman would never give up on anybody or himself.
I'll do my best to follow his footsteps.

How to make you feel like a man

Tänkte ge mig på att ta lite bilder till en header som jag kan vara nöjd med, men efter en dusch och sådär så slocknade det intresset.. Dels för att jag inte orkade slänga på mig en massa smink och skit..
Så, nu hade jag tänkt gå ut och gå min runda runt hela Trelleborg.. Brukar ligga på två timmar, så då ses vi då igen! 
Kisskissbambam

Look of the day

Tröja, Ed Hardy Jeans, H&M Hängslen, H&M Sjal/Halsduk Gina Tricot

Favoriter

Succé på hög nivå. Herregud vilken röst och herregud vilken fantastisk låt.. Hoppas att den kommer ut på skiva efter Idol. Verkligen. Påminner mig om Maria Mena som är en av mina favoriter.
Vilken kille. Älskar den här hesa rösten, alltid gjort. Hoppas han håller sin stil och inte förändras till den här stekaren med backslick och skjorta. Även om jag ääääälskar den stilen.. Men han är sig själv hela vägen, hoppas jag!

Tried to forgive but it's not enough to make it right again

Sovit en bra stund nu så huvudvärken är iprincip borta nu också. Så skönt! 
Fått pratat med Erik också och han mår bra, vilken lättnad.
Mamma har en vän över och jag har inte ens varit ute och hälsat, känner mig så social.. Så får väl dralla ut ur mitt rum nu. Kram

Jag föll. Det är okej, jag ska ta mig upp igen.

"Det är jobbigt." - Dagens mening. Ibland behöver man bara erkänna för sig själv och sin omgivning, att nu är det jobbigt. Ingen mår bättre av att hålla det för sig själv, även om jag trott det i alla mina femton år här på jorden.
Jag behövde bara ett erkännande av mig själv, tillåtelse av mig själv att falla. För en dag, ska jag stå på toppen igen.
Take care.

What doesn't kill you make you stronger.

Why so desperate? Love comes to you whenever you need it.

Godmorgon. Blev rätt sen igår, en miljon tankar som snurrade i huvudet. Vaknade med huvudvärk så jag slängde i mig två panodil. Så nu hoppas jag det snart går över.
Ger mig på skolan idag, får se hur det går.
Ha en bra vecka.
Hängslebruden is all in

Tre ord med en gigantiskt betydelse. Jag älskar dig

Vi kallar varandra för bror och syster. Syskon. Det har inte varit många dagar sen 6an vi inte pratat, skrattat och vimsat på.
Vi litar på varandra, vi tycker väldigt bra om varandra. Du är min bästavän, i med och motgång - vi kämpar alltid tillsammans. Tanken av att kunnat förlora dig knäcker mig. Tårar sprutar och vill inte ta slut.
Jag är så glad att ha dig i mitt liv. Världens bästa Du.♥

I chock.

Just nu är jag bara tacksam över att allt är okej. Jag skakar som en dåre och får inte fram ett ljud.
Så jävla glad att du är okej älskade vän. ♥
Återkommer imorgon.

Another day another dawn

I'll fake a smile just to make you feel alright

Hej på er! Om en stund drallar jag ut med vännerna. Ingen aning om vad vi hittar på men något blir det!
Hoppas ni haft en bra helg! Kram
Lycka till med att hitta i Malmö idag brudar! (Ebb'z&Hanni)

Shoot for the stars if it feels right

Sängen kallar, känner sig lonely. Fast det gör jag iförsig när jag ligger i den också.. Inge bra förhållande.
Kanske får ta en time out? Haha jävla sär är jag
Sov gott! puss
Saknar det bruuuuuuna!!! Åh skjut mig (inte)

Sammanfattning av sommaren 2011

1. Gjorde du något denna sommaren som du aldrig gjort förut?: Ja, en hel del!
2. Ångrar du något ifrån sommaren?: ''Live with no regrets''
3. Lärde du känna någon ny vän?: Ja, det gjorde jag verkligen! Bland annat Felicia och Lovisa.


4. Dog någon som stod dig nära? Nej! Puh.
5. Vilka länder besökte du?: Turkiet! Haha torr sommar.

6. Är det något du sakna sommaren 10 som du ville ha sommaren 11? - Fler fester

7. Vilket datum från sommaren kommer du alltid att minnas, varför? Har faktiskt inget..
8. Vad var din största framgång sommaren 2011?:
Vågade vara mig själv fullt ut. Blev trygg i mig själv. 
9. Största misstaget?: Busa med pojkar
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Nej, har varit frisk sommar!

11. Bästa köpet?: Mitt och Stephanies kompisarmband!

12. Vad spenderade du mest pengar på?: Kläder som vanligt I guess.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja, men det gjorde mig lika ledsen som glad ganska så snabbt
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om sommaren 11?: Så galet många.. Kärlek vid sista ögonkastet kanske?

15. Var du gladare eller ledsnare denna sommaren jämfört med förra?: Tråkigt nog var jag nog ledsnare. Fast där fanns dock stunder där jag inte kunde sluta le!

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Fotat, träffat fler!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?:
''Live with no regrets''
18. Hur tillbringade du midsommar?: Med super härligt folk hos Marcus!


19. Blev du kär i sommar?: Intresserad, inte mer!
20. Favoritprogram på TV?: Vad är TV?

21. Bästa boken du läste i sommar?: Har väl bättre saker för mig

22. Största musikaliska upptäckten?: - Åh, den där sången jag sjöng i duschen.. Va fan hette den nu igen..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Pengar,resa?
25. Något du önskade dig men inte fick?: Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?: Umgicks med mina babes, Mirza&Stephanie

27. Finns det någonting som skulle gjort din sommar ännu bättre?: Om jag tillbringat den mer med the gang. Och vädret skulle varit bättre!
28. Hur skulle du beskriva din stil denna sommaren?: As always, simple but hot as hell. Haha skoja. Ganska neutral med lite fräckish saker hit och dit.

29. Vad fick dig att må bra?: Min mamma
30. Vem saknade du?: - Stephanie och Mirza. De var borta en stor del av sommaren. Annars saknade jag någon att hålla om och mysa med under sommarkvällar.




TAGEN AV: EBBA BEAUTY BENGTSSON

Det här ska väl inte vara några problem..

Sju sorger och åtta bedrövelser

Hemma från jobb nu. Jävlar i havet vad sexiga killar där var. Wooow. Dog lite när jag gick runt där och serverade..
Tänk er bara bosniska killar.. Gaaah.
Okej. Hej! Kom nyss hem från jobb och är lagom trött och har inte käkat heller så mitt huvud och mage exploderar snart. Hoppas ni har en svettig kväll på dansgolvet! Kram

Lights will guide you home

Precis sovit ett par timmar. Det är sjukt vilka påsar under mina ögon jag har. Måste fan bli bättre på att sova..
Nu ska jag göra mig i ordning! Taggad på kvällen för Stephanie ska också delta på bröllopet!! Perfekt.
Ha en trevlig kväll!

I love you like a love song baby

I'd love to hear you say that, IF, I were the only one to hear it.

Om du frågar mig om sanningen så tvekar jag

Jag dör för er


Bröllop på G

Hejsan! Fick sms av min chef imorse. Samling på restaurangen klockan sex.. Jag ba whatafuck?
Hade helt glömt bort att det var bröllop idag. Så ikväll vid sex börjar jag jobba! Fett spännande..
Bara jag inte gör bort mig.
Puss

Är den här platsen någon annans?

Hej på er nattugglor! Jag har sett film och myst med min pappa&bror ikväll.
Pratat med pappa om ''det-jag-håller-tummarna-för'' nu. Han tycker också det låter perfekt så nu ska jag leta på för fullt.
Har pluggat lite matte såhär mitt i natten också, men vad gör man inte..
Sovgott!

filmkväll på gång!

Hej på er. vi har precis plockat undan middagen. Nattugglor jao! Ska sätta på film nu och krypa ner under en mysig filt. Sitter på pappis surfplatta,sååå chill hehe puss

Home, sweet home



Min lilla bebis har blivit såå stor!

Mot pappa!

Nu är pappa här när som. Ser fram emot att åka ut där faktiskt, inte så ofta nuförtiden.
Puss

I wanna' know your name

Hejsan! Jag gick upp åtta imorse så jag var lagom stressad så jag hann därför inte blogga.
Skolan har gått bra, peppad som fan nu. Tagit med mig halva sortimentet av skolböcker hem över helgen haha..
Fick GÅ hem med två feta väskor.. Inte skönt.
Pappi kommer om en stund och hämtar mig & Philip. Tillbringar helgen ute på landet.
Ska sova sova sova, springa springa springa, plugga plugga plugga och mysa mysa mysa!
Ha en bra helg!
Mellanmåååål jaaaa

Yes, I'm a bitch. Just not yours.

If you could read my mind, you would have known how much I miss you

Nu ska jag nanna. Har så jävla ont i min jävla hals. Förbannade skit. Haha, vad leker jag sur..
Och vem sitter jag och snackar med? - Forever aloooone.
Aja, sov gott

Beslutsångest..

Jag ger inte upp nu när jag har det inom räckhåll

Jag håller tummarna så jävla hårt just nu.. Hoppas på det bästa. För drömmen är nära nu.

Ska snart sätta mig och skriva klart lite om min sommar. Denna kvällen har gett mig så himla mycket motivation till skolan. Dels för att jag suttit och checkat lite runt mitt dröm yrke.. JAG SKA DIT!

Walking zombie

Fifan vad trött jag är. Tagit foto idag också, porträtt och kompisfoto. (Jag&Mirza)
Ska ramas in sen minsann! Ska sova en stund nu tror jag, helt jävla död.
Annars, så är jag så glad att jag har min Mirza. Inget utan dig vännen. Verkligen inget.
väntan på att bli fotograferade..

GLÖMDE PUBLICERA DET IMORSE!

Godmorgon! Fyfasiken vad trött jag är. Mamma kom hem för en stund sedan så hon kör mig till skolan. Puh, skulle fått gå annars.. Ikke skoj.
Får gå och käka frulle nu sen måste vi köra. Ha en bra dag!

Oj vad klockan sprang iväg!

Ja, min blogg ser kaos ut. Håller på att göra om den. Så jävla ful så det finns inte. Kan vara därför jag aldrig kollar mina egna inlägg..
Sov gott. Kram