Tjena baby, ska vi flytta ihop?

9blå.

OMG. WHO ARE YOU? I'M STEEEVE.

Hejsan. Fick rubrik va? Tänkte väl det.
Nej men ville bara göra ett inlägg, saknar faktiskt att blogga ibland.
Ni kommer få sjukt många bilder idag, eftersom vi har nog fotat 100 st.
Kul va?Väldigt! Nej men hehe.ville bara skriva lite.
Buuusiga flicka.

You are my best friend and i love you.

He looked back at me and he said, baby it's real

Home from school. Ska snart dra och kolla lägenhet, woho
Hade skolfoto idag, så kommer bomba er med bilder. Kram

You can try but never stop me, you can hate but never break me

Sitter och skriver lite om mina planer här i livet.. Ska vara inlämnat imon. Highfive.
Skolfoto imon, tagga satan! Not. (Coolt ord det där)

Just take my hand, let's fly away.

Hej! Kom hem för drygt en timme sedan. Oliver och Erik stack vid fem, då bestämde sig jag och Mirza för att dra och äta. Vi drog mot mitt jobb och åt. Fick snackat igenom en hel del.
Finns ingen som är så bra som dig vännen.
Så jäkla tacksam att jag har dig.
Sen drog vi mot butikerna igen, fick med mig en hel del snyggt. Bland annat en ubersnygg skjorta&en pippi tröja! Dock drygt att alla kommer gå runt i den nu, men jag skiter i det. För jag ska bära upp den snyggare än någon.
Tjena egot, läget?
Ha det bra
Annars har jag gått och blivit Supersara.

I used to love every little part of our conversations..

Tjena. Sovit en stund nu. Ska börja göra mig i ordning för om drygt 40 minuter ska jag vara nere i stan för att träffa grabbarna.
Erik smsade också, är med i elevrådet i år igen! Ära. Och även han är med så detta blir kul. Fotografering imon.. Wopa, får hitta något nytt nu.
Puss

Morsan levererar!


Mamma vet vad jag behöver. Ben&Jerrys, dock aldrig testat smaken förr men det är väl kul att testa något nytt, älskade powerkings, ÄLSKADE kladdkaka och favoritfilmen Hachiko.
Senare blir det stan med världens bästa killar - Mirza,Oliver och Erik.
Kram

För du är min bästa vän

Pratat lite med mamma, kommit fram till lite som kanske vore bra för mig.. Vi får se.
Annars, är jag hemma från skolan mest för att mitt psyke kollapsade igår. Mår inge vidare om vi säger så.
Ska ta en dag i taget nu, kommer vara världens pain in the ass så det återstår att se vem som står kvar.

Även jag bryter ihop, men oftast i min ensamhet.

Jag känner att botten är nådd. Nej jag kan inte säga att jag är olycklig. Egentligen har jag allt jag kan önska mig. En familj som älskar mig. Som står upp för mig dag som natt. Även om det borde räcka så finns det något som drar ner mig till toppen av botten. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Det är tungt, det känns förjävligt att behöva vakna och veta att idag är jag fortfarande där nere var jag inte hör hemma. Jag är en positiv tjej och det gör ont i mig själv att se mig så deprimerad. Jag kan inte ens tänka klart, för där är alltid något som sätter stopp. Fast vad det är varenda gång det vet jag inte. Jag har ingen aning. Klumpen i magen bara finns där. Jag vill bort här ifrån. Jag tror på fullaste allvar att jag hatar denna staden mer än någon. Jag sitter inte och pratar om det bara. För vad gör det för nytta. Jag har ingen riktig connection med någon här, det är så det känns. Jag sitter varje kväll och drömmer mig bort till Turkiet. Där leendet aldrig upphör, där skrattet aldrig vilar och där glädjetårarna bara sprutar. Varför ska jag behöva åka tillbaka hem när jag mår så himla bra där? För jag måste avsluta skolan? Det kan jag väl göra där? ´
Jag vill börja om. Jag orkar inte med personerna i min omgivning mer. Allt skit snack som pågår dygnet runt här nere i lilla Trelleborg går mig på nerverna. Det tar aldrig slut. Antar att det är ungefär likadant överallt. Men jag är trött på stället. Det drar mig ner mot botten.
Jag visste mycket väl att det skulle dra isär oss, men för rädd för att berätta. Jag vet mycket väl att föralltid har ett datum. Bara det att datumet sätter sig själv. Vi kan inte göra mer än att acceptera det.
Just nu orkar jag faktiskt inte gå runt och le nå mera. Men samtidigt så gör det de så mycket lättare. Jag slipper alla frågor, jag slipper försöka komma på svar bra nog för att få folk att förstå. Och vad är det för mening med att anstränga sig när folk egentligen inte bryr sig, utan de bara låtsas bry sig av ren nyfikenhet? För att ha något nytt att prata om? Men idag orkar jag inte le och låtsas att allt är bra. För jag vet mycket väl om att detta är slutet på vår saga. Vi har bara inte accepterat det än. Ytterliggare ett krig kommer uppstå där jag står som fienden. Men vad ska jag göra mer än att vara den jag är? Jag orkar inte gå runt och få folk att tycka synd om mig. För jag är inte sådan. Jag är min egen individ och jag är stolt över den jag är. Även om jag en dag står där ensam mot resten av världen, så vet jag, att jag kommer stå där som en stolt kämpe. För jag har trott på mig själv genom alla dessa år. Och jag har klarat mig hit.
Jag vill inte vara kvar nåmera. Ta mig vart du än vill, bara jag slipper allt som denna stad medför. Trött på folket, trött på mig själv, trött på allt jävla tjat om hur det ska vara. Bara låt mig vara, låt mig få vara fri. Så som jag vill vara.
Jag längtar så till detta året i nian är slut, gymnasiet börjar och jag kommer ifrån Trelleborg. För förhoppningsvis, så inom ett par år ska jag kunna säga - Malmö, här kommer jag.

Malmöfestivalen.

Jag och världens finaste Lovisa
Älskade Maskinen.
Neeemen flickor..
Härligaste kvällen på sjukt länge.. Glad att jag har dessa pinglor.
Kram

Singing that melody

Moves like jagger!

Fett grym låt! (Rubriken då)
Ikväll är det myskväll med familia! Halvt. Mamms,Tommy,Philip och jag. Var med mamma och handlade innan. Älskar det, av någon anledning. Mamms står och gör mat, blir sån dansk fläskstek. Finns fan inget bättre.
Okej, sen när blev detta en matblogg?
Aja, vi hörs. Puss

Det här med kille respektive tjej..

Det finns ett rykte som går runt som säger att pojkar är starkare än flickor.. Oh! snälla, kan du bära en 4 kg bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills nagelacket torkat. Sätt upp detta på din status om du är stolt över att vara tjej ♥

Vet inte ens var jag ska börja? Jag hatar jämställdheten. Varför är byggare ett jobb för män? Varför är matlagning för brudar om våra största kockar ändå är män?
ja, jag orkar fan inte ens ta upp det efter att ha suttit och babblat om det i 20 år på facebook nu. 
Hatar jämställdheten mellan män och kvinnor. Så in i helvete.
Och ja, killar har det inte alltid lätt dem iheller.

Gina Tricot

I'm your guardian angel

Ingen lust att dra till skolan imorgon. Inte alls. Ska faktiskt gå till skolan imorgon, för det är uber skönt att komma igång direkt! Efter skolan blir det gym med mamma.. Så undrar ni varför jag inte bloggar så är det därför.
Sov gott!

Första gången du ska hålla nån' i hand

Kom nästan precis hem. Var ute på en 2 timmars (!!!) lång powerwalk. Lagom död i kroppen. Och sönder frusen.
Ska hoppa in i en varm dusch nu, sedan ta en macka eller något.
Ha en bra kväll
Lil wayne har hittar hem förresten!

I knew this were coming. Let's see how strong you really are.

Ska gå ut på min älskade powerwalk nu. Rensa huvudet och allt sånt där. Smiter kanske in om solariumet också. Vi får se.

You gave me no reason to stay

Hej! Sitter hemma hos Hanna, var inte tänkt att vi skulle sova här men nu blev det så.
Snart frulle, i eftermiddag ska jag träna på gymmet för första gången på ett bra tag. Kram

Hos Hanna

Kom nästan precis till Hanna. Det regnade för mycket för att vara ute på festivalen. Men trelleborgs festivaler suger ändå balle. Fick en super bra kväll igår iallafall!
Hörs kram

My friends

Hejsan, it's steeve. Sitter hos sara och är sjukt trött,ska snart lägga mig en stund.
Sara är inne och duschar, eftersom klockan åtta träffar vi våra fina vänner är på palm,
sen drar vi vidare och sånt. Sen sover vi hos sara! Vet inte hur vi ska hinna till åtta..
Iaf igår var det GALET, sov hos ebbis sen och sånt mysigt. PUSS

I'm all over you

Fyfan i heeelvete vad trött jag är. Stephanie&Hanna kommer snart med mat till mig, ÄNGLAR!
Ska äta tillsammans, sedan drar jag ner till stan för att göra ett ärende till min broder.
Hem igen, fixa för natten då halva trelleborg sover hos mig.. TYP
Jobbet var.. Stressigt. Puss
Ser ut som jag pushar bobsen, but no

Friends, you're more than friends to me

Kom nyss hem från Malmö Festivalen! Dock är dessa bilderna från igår!
Åkte dit med 6 boys. Mötte senare upp Felicia och Lovisa. Dom hängde jag med hela kvällen, hoppade som idioter till maskinen! Fett ös! Galet sköna brudar.
Ska hoppa till sängs nu, jobb imorgon från elva till tidigast åtta.. Häng mig.
puss

The botten is nådd

Skulle åkt för en halvtimme sedan, men killarna sa att vi skulle åka halv sju istället vid halv fem, så jag tänkte chilla lite.. Sedan id kvart i fem var det plötsligt halv sex igen så de fick åka i för väg!
Stod utan smink och utan löshår då.. Ojdå!
Aja, min buss går om en 20 minuter så ska dra nu! Ha en bra kväll så ses vi kanske i Malmö? Kram

Little white angel

Kom heem från skolan för en stund sedan, sitter och skriver in allt i min nya kalender nu. Den är king, både på insidan och utsidan.. Jag tycker det är svin viktigt med en bra kalender till skolan!
Ska snart ta något att äta, sedan gå och äta något.. Sen sova <3
Ikväll blir det Malmö med boysen, dejan kommer vid fem antar jag? Eller något.
Hörs!

Malmöfestivalen!

Haft världens stressigaste dag. Skola, sedan stan med mamma, sen snabbt som fan hemom, sminka mig, på med håret och seeen köra rally med mamma ner till bussen där mina vänner väntade på mig. Bussen till Malmö, festivalen ni vet. Såg Rix FM festivalen. Och min älskade Felicia var där!!!! Lycka på hög nivå. Vi hängde hela kvällen.
-Puss på dig hjärtis.
Ingen kamera, får sno bilder från Hanna när hon lägger upp dem.
Puss

Are you scared?

Dösnygga Louis Vuitton skal till Iphone är mina!! Döör för dem.

Underneath all that makeup she's a pretty girl

Drallar mot bussen nu, regnigt och blåsigt ute usch! Har fan på mig mjukisbyxor för första gången på, sjukt länge(?)
Men, fuck det. Bara skolan, aight? Efter skolan blir det stan med mamma och en tripp inom solariumet innan jag sedan drar till Malmö med tha gang. Puss

I don't care about what they say, cause I stay with you. For ever

Engelskan klar. Guttans. Ska lägga mig och läsa lite ekonomi nu, sen somnar jag fort.
Kram!
Finns inte ord för er vänner, (Ebba&Mirre ni är inräknade) mår så bra med er!

Nu kommer allt tillbaks, jag är glad

Sitter med läxböckerna framför mig. Börjar direkt. Lika bra. Stenhårt som gäller.
Ska göra klart detta nu, sen krypa ner i sängen!
Ps. Blev intervjuad av SVT idag med mina favoriter, Steph,erik,mirza,ebba,hanna&dejan.. Fast pannan ville inte vara med. Hehe
Puss
Fått träningsvärk i rumpan.. Skönt!

I could walk a thousand miles to be with you

Går ut och går lite idag igen. Så jäkla skönt. Har dock ingen aning om var jag ska traska idag. Vi får se.
Hörs senare, pussar
Städa? Hihi sen.. Eller imorgon

Mamma, du är min egen stjärna här nere på jorden

Jag vet, att var jag än vänder mig här i världen så står du där och tar emot mig. Vilken väg jag än väljer här i livet så är du den ända jag kan vara säker på finnas kvar. Jag är lyckligast i världen med dig mamma. Du är det bästa jag har, det värdefullaste jag har. Den person jag aldrig vill förlora. Aldrig.
Mamma, du är en stor del av mig. Älskar dig ♥

Kill for lies.

Hemma från skolan osv osv.. Tänkte köra lite Turkiet bilder nu. Helt glömt bort det ju!
Här får ni
Snygg eeeeeller
Ossy bossy
Champange shoooowers! Nja, inte riktigt.. Men när det var förbjud för att bada i havet så levde vi på dessa iskalla duschar, så jävla skönt.
Little sis!
Utekväll med svennarna
ROLIGASTE!! Typ elektrisk åk sak, sjukt kul
Min favoritkille ♥
Morgondans med pappi ♥
Mamma&pappa!
Heeeem.. Åker tillbaka nästa år. Wiho!
Pussar

Don't forget to know the real you

Godmorgon! Sovit gott? Me to! Bussen går 10 över, så ska dralla hemifrån om dryga tjugo minuter. Idag börjar vi följa schemat igen. Men det är väl lika bra att komma igång, antar jag.
Vad gör vi? NU KÖR VI.
Ha en bra dag

Tired of this lifestyle baby

Såg aldrig klart någon film. Började på Kyss mig med somnade en stund sen orkade jag inte se mer för då pratade jag med min favorit istället.
Ska ta ett glas vatten nu sedan sova. Hörs imorgon. Kram
Roligt skit

Filmdags

Ska krypa ner i sängen nu, fast först ska jag ställa skärmen på plats så jag ser någonting.. Help
Filmer fixade och äpplena&bananerna är på plats. (Fruktoman) Puss
Vill tillbakaaaaa

Lund 23/8-11

Big fot var trött
Dockteater under lunchen! Underhållande Erik, väldigt..
Steph och jag kom på att man kunde fota sig i fönstert..

Like I never had it at all.

Kom hem för en stund sedan.. Rundan blev väl på 6-7 km. Gick/sprang/jogga så jag är lagom död. Fast ändå inte. Trött bara. Ska snart hoppa in i duschen, fortsätta leta efter filmer och sedan slänga mig i sängen och se en massa film. Ops, får inte glömma vår läxa! Kram

Behöver rensa tankarna.

Drar ut och går en runda, behöver sortera upp lite i huvudet.
Vad vill jag, hur vill jag att det ska gå nu.. Så sjukt mycket.
Hörs sen

Detta får mig mer motiverad.

Av någon anledning blir jag alltid mer motiverad när jag köper nya pennor, kalendrar, anteckningsblock, skolväska osv. Det ska liksom vara kul att ta upp sin kalender.
Imorgon eller på torsdag drar jag med mamma och köper en A.C Milan kalender.. Omg, så sjukt fin.
(Milan är mitt favoritlag) Och nej, är ingen fotbollsfantast men lite!
Iallafall. Sen att få ordning på rutinerna, skola, träning, plugga, lite vänner, lite sova osv.
Jag ser faktiskt fram emot det. Inte för att jag tycker om skolan, men jag ska inte klaga heller. För jag får iallafall utbildning. Kram

228 dagar..

Har redan börjat min countdown till sommarlovet. Usch jag hatar att gå upp tidigt!!!
Ska göra mig i ordning nu, mamma kommer vid halv nio och kör mig till Övre där jag sedan tar bussen till Lund med min lilla klass, 9 Blå. Ojdå.
Bjuder på lite ''när-jag-möblerade-om''- bilder!

Owned motherfuucker

Skulle bara säga att jag älskar att äga folk som tror dem får en för en tia. (typ)
Åååh vad ''in your face'' - ad du är svin.
Sov gott! hihi jag kan också vara en bitch. Puss

I'm starting to like you more and more

Kom nyss ur duschen, så ska krypa ner i sängen nu.
Imorgon väntar en ny rutin i mitt lilla liv och Lund med skolan! Sov gott fina.

You wont need nobody, cause I got it

Hej på er! Hemma från Malmö nu. Vi drog dit vid tre istället, därför jag inte hann blogga.
Käkade middag och kollade runt lite. Fick köpt en stickad halsduk till min ponke lonke Mirza! Sen hittade jag en jävla massa annat så jag ska väl flörta lite med mamma nu..
Filmen då? - Så jävla in i helvetets bra. Se den, tvingar er. Se den!!! Man hörde hela biografen snyfta.. Okej, vi var typ 15 tonårstjejer på hela biografen som satt i en ända klump. Men ja, vi grät!
Kram

Malmöfestivalen 2011

Zombieparad.. Fyfan vad jag sprang. Blev fan skit rädd. Tänkte direkt på min Stephanie. Hon hade varit halvvägs på väg till Kina innan dem var borta.
Oliver fick ansvaret för kameran en snabbis..
Mc käk på gågatan (bokstavligttalat)
Älskade vänner
Nämeeeen Oliiveeeer
Årets fail.. Erik träffa en brud, sa först, fan vad ful hon var på långt håll.. Sen skulle han skicka ''Kom hon ser bättre ut nära'' till Oliver, men istället kom det till henne!! Hahahaha, som vi skrattade

On the edge of panic

Hej! Kom nyss hem från skolan. Märks att hjärnan är ur funktion, på riktigt.
Redan fått läxa, not so funny. Men denna terminen ska jag ge allt, och nästa också. Det sätter jag mitt liv på.
Ska till Malmö vid fyra för att se bio med Amanda. Klockan sex börjar den!
Vi ska se filmen ''Jag saknar dig'' - Verkar sjukt bra.
Hoppas ni haft en bra första skoldag!!
Tröja - Cubus, Jeans - Ginatricot

Never thought we make it trough


Säger härmed godnatt med världens mensvärk. Ajaj!
Sov gott på er och lycka till i skolan imorgon. Kramar

I did some changes

Ska nog såga av toppen av säng toppen där vid fönstert
Männen i mitt liv är uppe på väggen! Bara mamma som saknas.

Svensk in i benmärgen

Har precis stått och gjort köttbullar med makaroner. Börjar bli king på det nu.
Mamsen är inte hemma så då blir det jag som är kock! Hehe
Ska fortsätta med möbleringen på rummet och städa lite till. Kram

Cause you had a bad day

Shorts - H&M , Tubtopp - Turkiet , Poncho - Lindex
Hej på er! Skulle se fotboll klockan elva imorse.. Försov mig så klart. Steve ringde kvart över 11 och frågade var jag var.. Ringde en taxi direkt och drog mig upp mot Vångavallen! Mina fina grabbar vann med 2-0. Hääärligt!
Sen har vi gått runder i stan och handlat nytt inför skolan, fick även med mig lite nytt inför hösten!
Bilder kommer. Puss

Little Sister, Sara

Världens finaste flicka. Genomgått hur många operationer som helst, hjärtproblem.. Talar redan sjukt bra engelska, världens energi och alltid ett leende på läpparna. Jag hoppas jag snart får träffa dig igen, min lilla prinsessa!

When you mistreat my friends I'm not the one you want to be near

Haft en mysig kväll i Malmö med mina vänner! Stötte på Lovisa från Åhus, åh vad glad man blir av att se henne!
Annars, fick vi käkat våra munkar och stört oss på folket som stannar mitt i vägen.. Hehe
Kram

Pictures from the day before yesterday

How do I sleep without you here by my side?

Godmorgon/eftermiddag! Steph och jag vaknade först vid halv ett.. Ojsan!
Har käkat och duschat nu. Vid fyra drar jag till Malmöfestivalen med Erik&Oliver. Steve ska till Natte.
Så, hänger vi där till tio någon gång, sedan drar vi hemåt och myser till film eller liknande!
Ha en bra dag!
Låt mig presenteraaaa - Cp gaang

I will do my best to keep you

Hej på er! Haft en super mysig kväll med mina älskade.
Oliver ligger här bredvid mig och sover, Stephanie sitter och leker med sina mobiler.. Jag sitter här! Socialaste.
Ska väl snart sova vi också! Puss

Gruppbild!

Myskväll med mina fina vänner står på G. Dock saknar vi vår fina Ebba & vår talang Mirza.
Ha en bra kväll!

My limit is the sky.

Godmorgon på er! Igår blev det en buskväll med mina fina vänner. Samt fotboll då!
- Grattis till er killar, final i DM!
Om en timme ska jag dra ner till Kunskapskolan med gänget och mobba Oliver för han redan börjat. Busiga
Ikväll blir det nog filmkväll hos mig eller något liknande! Pussar

Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt

Looong hair

I'm home, and I don't mind going back at all.

Hej! Anlänt till Alaska var min första tanke när jag gick ut ur flygplatsen.. Men nejdå, det var Sverige. Sååå jävla kallt!
Får tacka Steve för hon bloggat åt mig - Tacktacktaack hjärtat.
Ikväll blir det att se fotboll med Ebba,Hanna&Steve såklart. Killarna spelar DM-semifinal. Spännande.. Not
Men ja, annars har jag tagit ut mitt löshår, gjorde det i Turkiet! Slitet som fan nu och kort som en flintskallis.
Snäll som min mamma är beställde hon hem nytt till mig när vi var därnere så det väntade på mig inatt. Har satt på det nu, blev bra för att vara första gången. Det är ju clips. Sliter inte lika mycket!
Berättar mer om resan senare, för nu ska jag snart äta, sedan göra mig i ordning. Pussar

WHEN I SAY SARA IS HOME YOU SAY YEEES!

Har varit sjukt kul att blogga här hehe. Men nu är saaaaaaaaaaaaara hemma igen :D weho!
Hon får berätta allt galet hon har gjort, kan lova er..det kommer va galna saker..
Träffar henne ikväll weho, ha det bra, hajdå! :)

I'M CRAZY WITH YOU GUYS

Har haft en awesooome kväll med folket, vi var lite överallt typ och hade riktigt galet.
Dom är sjukt härliga att umgås med, meee like.
Nu blir det lite chill och så. Imorgon blir det min saknade amina, prata ut och lite sånt nice.
Sen kasnke se tff och så med ebba och hanna. Och sånt nice hela kvällen!

HOS EBBIS.

Sitter hemma hos Ebba nu, vi har varit och tittat på mirzas,olivers&eriks träning.
Satt mest och pratade ut, hihi. Tack för allt hjärtat.
Ikväll träffar vi grabbarna igen & Hanna. Kommer bli sjukt mysigt.
Puss

Ajabaja.

Har precis fixat mig och så, väntar på natalie&simona ska komma hit.
Så ska vi chilla lite och sånt, kanske går ut en runda.
Men nu kom dom! Caaaoo

I KNOW IT

Precis kommit hem från en underbar dag,blev först stan med hanna&ebba.
Sen träffade vi mirza,oliver och erik och hade svin kul, tittade på ifk a lag ngt och
sen drog vi till mc och satt där och hade svin kul. Sviiin härlig dag.
Nu är jag helt slut, så blir lite msn/facebook. Caao

I hope we share the same future.

Sista kvällen i Alanya är nu avklarad. Jag hatar att säga hejdå till människor. Jag suger på det, jag hatar hatar hatar det! Speciellt till människor man nyss mött och känner en så stark kemi med. I will miss you baby.
Annars har vi testat på The doors och Havana idag. Fast vi slutade ändå på favorit klubben Robin Hood!
Dansat med tjejerna, Maria&Nathalie. Bella ville tydligen inte med. Mötte upp en hel del svenskar som vi dansade med hela natten lång! Sjukt kul. Är nu hemma och ska försöka bli av med receptionisten som knackar på vår dörr och vill prata med mig.. Eftertraktad vet ni.. Haha nejdå!! Puss



Från ikväll

1+1

Godmorgon! Sitter här och äter frukost och ska snart börja fixa mig.
Sen träffar jag Hanna och Ebba. Måste verkligen skynda mig.
Vi hörs ikväll eller något.

Lite till nytt! - Lite av ett träningstema

Amor Vincit Omnia, tänker inte låta något komma i vägen för oss. Dig och mig.

Hej på er! Haft en lagom lugn men ändå stressig kväll. Varit ute med svenskarna och åkt någon sak. Sjukt kul, förutom att jag körde över mina fötter 38 gånger, och krockade med allt och alla.. Flög nästan över styret! Hahaha. Fyfan vad alla skrattade, till och med folket på gatorna stod i tio år och skrattade.. Kul man kan göra andra glada! Nu skrattar jag igen.. Haha
Sen var det till Picasso, favoritstället. Åh jag vill inte hem!
Träffat på min favorit flicka idag, jag dog för henne. Hon blev som en lilla syster på en dag. Vi badade, åt glass, skrattade tillsammans på restaurangerna. Åh, vad mysig hon var! Min lilla Sara.
Mer om henne sen, måste berätta. Världens kämpe.
Hörs!

Vackra tjejer!

Dansade som en ängel hela kvällen!! Haha, fick gratis drinkar tack vare den.. Sjukt soft hihi



Sötisar!
Sov gott

IF YOU KNOW ME RIGHT..

Ligger här och har ont i magen, dom som känner mig som bäst vet att det är något jag alltid har.
Aja, finns inte mycket och göra åt det. Är ganska trött, eftersom är ute hela tiden och så är jag sjuk..
Ska försöka att lägga mig lite tidigare ikväll (säger alltid så..funkar inte,blir msn till 2-3)
Så jag är pigg till imorgon, med tjejerna. Måste bli friiisk! Det är ju mikaeli nästa helg oxå?
Säger godnatt nu, kommer inte orka blogga mer sen..
Godnatt.

BEST THING I NEVER HAD

Har varit med Simona&Natalie hela dagen, svin mysigt.
Vi gjorde inget speciellt, softa mest och det behövdes..
Imorgon blir det Ebba&Hanna, ska bli jätte mysigt.
Atm sitter jag och lyssnar på beyonce - best thing i never had.
Älskar den låten och hon är så himla vacker.
Här kommer en liten bit av låten, som jag älskar.

So sad, you're hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there


Va dig själv och va stolt över den du är.

Nu är jag klar,är verkligen helt död..sjuk/förkyld allt det, men det stoppar inte mig, hehe!
Drar nu, så hinner inte blogga så mycket, kasnke från simonas data, får se.
Hajdå


Ebba?Vad säger du om denna bilden?Årh, viii dör för han.

Lite student och lite födelsedag!

Har inte lagt upp från min kusins student eller min födelsedag!
Dock så fotade jag inte alls mycket på någon av dem.. Men lite är bättre än inget?

ohlalala.


Godmorgon. Sitter här och har blivit förkyld och har ont i magen..Jätte kul.
Idag blir det Simona&Natalie, vet inte riktigt vad vi ska göra.

Baren är vååååååår!

Haha wopsi!

Nej, hon låg inte naken. Vet det såg ut så men hon hade trosor. Delete that haaa.
Skrattade faktiskt lite själv när jag såg det! Men hon var inte helt naken

Annars så har vi varit ute tills nu och shoppat hela kvällen! Fått med mig så himla mycket. Kan dock inte handla en massa extra, så det får bli till mamma och mig bara. Drygt att övervikt finns.. Hade 27kg packning med mig ner, då var det redan 7 kg övervikt.. Och vi hade bara köpt 5 kg extra.. Ojojoj Sara! Jag suger på att packa.
Jaojao! Imorgon blir det Robin Hood förhoppningsvis, eller Havana Club med min nya pappi och tjejerna!
Världens snyggaste pappa om jag får säga det själv. Hehe
Puss

Han älskar mig, därför han stryper mig. (Turkisk kärlek) ♥

Me and you

Sitter här med simmelinge&nöten och vi tittar på lilja4ever, tror den heter så.
Sjukt bra film, men riktigt hemsk..Nej men nu vill jag se den, hejdå.

When you tell me you miss me my heart stops for a while and my smile gets high

Hejhejhejhej!! Fattar ni hur jävla mycket jag älskar det här stället? Vill seriöst aldrig hem. Hittat nya vänner, upplevt så himla mycket nytt, gjort galna saker jag aldrig vågat förut.. Ja, allt bara flyter på.
Sjukt kul på Raftingen igår, man paddlade i en ''båt'' i en fors där det var virvlar och skit hela tiden! Jag skrek som en pajas.. Har video och bilder på det som ni ska få se. Mötte 3 svenskar där också, så de ska vi ut och festa med på måndag tror jag det blev! Kanske Tisdag också! Skulle egentligen ut med dem igår med, men vi hittade inte varandra inne på Robin Hood så..
Ja, det blev då som sagt dans på Robin Hood till halv fyra inatt.. Jag,Maria,Nathalie och Belinda har så sjukt kul ihop.
Jag och Maria klickade så sjukt bra även om hon är 4 år äldre. Den härligaste tjejen jag mött i hela mitt liv. På riktigt.
Vi var genomblöta när vi gick ut ur klubben, svettet bara rann av oss. Usch!
Idag har vi pressat på stranden, ska snart ut och ta en drink hos våra sexyboys på Piccasso, sen vidare till min saknade Ossy för att käka middag! När vi käkat och sådant är det mamma/dotter kväll. Natha med sin mamma, jag med min, Maria med sin och Belinda lånade vi ut till Monja! Haha.
Bränt mig för första gången, framsidan av vaderna.. Aj. Annars har jag världens fulaste bikinilinje på brösten, men det är väl bara typ jag som ser det.
Hörde att vädret i Sverige suger? Mwaha, synd om er.......
Puss!



Så här softar jag varje dag, sooooooooooooft

Robin Hood
Mer bilder kommer!

SIMONA<3

Tänkte lägga ut några bra låtar.



- Sexion d'assaut - Désolé. (Kan inte bädda in den, men den är härlig & dom säger ''bajsa på tjockisen''

- Open road (i love her) Chris Brown.

-Resten av ditt liv-Timbuktu.
& den eddy waka i like the way, fede gammal men ändå.

Sitter och drogar den första låten med simmelinge, svin härlig! Ska snart sätta på ''where are you now''
Vet hon kommer döda mig då.. Puss

Read for me, and I want all the words to come from your heart.

Älskar att ligga på stranden och läsa! Har tagit med mig 2 (läs fyra,packat ner extra) böcker som jag ska ligga där nere och läsa. Handlar om kärlek/drama. Mina favorit genrer. Älskar att koppla mig själv med böcker, ligga och tänka igenom boken riktigt noga.. Har ni någon bra bok att rekommendera?


KAN DU KOMMA HEM NÅGONGÅNG?!MISSYOU


Sitter här bredvid simona och snackar, ritkigt mysigt.
Var uppe helst sent igår och pratade med ebbow&nöten.
Natalie kommer senare idag, så blir mysdag med dom.
Puss

ÄGGISH

Till dig som undra; Det är där, om du ser så är min hand lite längre bak och det är längst framme,så det är där!
(syns inte på bilden, men har alltid det!)

Haft en underbar dag med min ebba, vi var i stan och snackade ut om massa saker.
Sen drog vi hem och träffade mirza och oliver och var ute med dom två,svin härligt.
Sen hem till mig och såg film,haft sjukt kul.

Kelly Rowland - Motivation

Godmorgon sitter här och lyssnar på låten på rubriken, älskar den!
Finns en riktigt sexig kille där, med magrutor och så biter han sig själv i läppen..
(det var han jag,ebba,natalie dog för! grrrr)
Har börjat fixa mig lite, men måste snart fortsätta för idag blir det stan med ebba,
ta en fika och prata lite, sen drar vi hem till mig ikväll och har det mysigt.
Kommer bli en underbar dag, så hoppas ni oxå har det!


Det är fest hos mig ikväll och hela världen den är min

Hej! Haft en lugn kväll ikväll. Ska nämligen ut på utflykt imorgon! Haha
Vi ska på sån, forsränning (något sådant) man åker i en båt, kanon, i en fors, går i 190km i timmen, hahah nej men nästan!
Ska bli sjukt kul faktiskt. Har varit dålig på att ta bilder, men det ska jag se tíll att ändra på. För jag vill själv ha en massa bilder! Hoppas ni har det bra i vintriga sverige.


Nyvakna efter ett par timmar i bussen..

Tajm for fixing


Världens sexigaste killar,woooopa

20 sanningar om stephanie.

1. Jag älskar citat, älskar att leta efter texter/skriva texter som passar in på en själv.
2. Jag älskar justin bieber.
3. Jag älskar bloggar, älskar att läsa kenzas typ.
4. Jag är riktigt känslolös/kall..Lovar, sjukt många som märker det.Var absolut inte så innan, vet inte varför det är så.
5. Jag hade det fett kul på semestern, levde livet och hade det galet kul.
6. Jag älskar att lyssna på musik.
7. Innan grät jag för allt. (värsta skillnaden nu, gråter aldrig mera)
8. Jag vill ha en iphone.
9. Jag älskar mina vänner och dom betyder sjukt mycket för mig.
10. Jag är lycklig.
11. Jag älskar att få texter/sms, älskar att läsa sånt, typ kanske en text om sig själv?eller sånt random.
12. Min favorit färg är rosa.
13. Jag har alltid ett svart armband på mig det tar jag aldrig av mig, det ska även ge tur.
14.Jag älskar nagellack i olika färger, blå,rosa,röda,gröna allt sånt dära!
15. Jag är alltid inne på datan och har alltid min mobil med mig.
16. Jag vill ha långt hår!
17. Jag älskar att sjunga och dansa.
18. Jag älskar att åka på semester, love it!
19. Jag gillar iinte skolan..(men nu i nian ska jag kämpa som in i!!)
20. Jag bryr mig inte om skitsnack och sånt shit, lämnade allt sånt när jag gick i 6;an.




Har du piercing?

Har du piercing? Checka då in denna sidan: http://piercing.nu/ 
Finns massa piercingar, navel/näsa hit och dit. Så checka in där.
Ska leta mer ikväll om vilken jag ha, så ska försöka beställa en snart!

CHILLING WITH MY HOMIES

Hejsan. Sitter fortfarande hos simpan med nöten. Ja vad snygga smeknamn!
Vi har handlat lite gott, (idag igen!) och titta rpå jersey shore.
Sitter även och tittar på svin snygga navelpiercingar, åh så fina det finns!
Vill beställa några, men lönt till vintern..men jaja.
Har haft en super härlig dag med mina fina makedoner, är så himla lycklig med er.
Tänkte göra 10-20 sanningar ikväll..Eller fler? får se hur många jag kan komma på.
Men det kör vi senare ikväll. Nu ska jag vara lite social. Pussar!

En dag i juni

HELLO DARLING

Sitter hos Simona med natalie, vi myser med leo! (hennes hund..)
Vet inte vad vi ska göra... Men har inte tid för datan,
sitter här och flabbar åt dessa två :D love them!

Sara lånar sin blogg lite..

Hej på er! Jag har det så jävla bra och tänker inte alls på datorn/bloggen osv. Skulle lägga in bilder nu tänkte jag men kameran är på mammas hotellrum och jag orkar inte gå ner.. Haha
Igår hade vi det bäst! Först drog vi till älskade Picasso (bar där de flesta av våra turkvänner jobbar, så jääääääävla sexiga!! Typ alla har 6pack. Dör!) En av killarna bjöd med mig ut, så tänkte jag visst. Sen blev det bara roligare när några andra av oss ville med! Så det slutade med mig, mamma, Belinda, Chasse. (Kompis) 
Och ja, vet ni så jävla kul jag har med min mamma? Hon är craaazy. Bruden satt och rökte vattenpipa och dansade med 20 åringar? Jag menar, vems morsa gör sånt? Så jävla bäst är hon. Dock var vi inte tillsammas på klubben så mycket.
 Vi drog till en bar som sagt, Robin Hood, upp till VIP direkt för vi är typ best friends med alla här haha! Lite får man skryta så schh! Det blev dans på baren i minst en halvtimme i streck! Så jävla skönt folk. Bäst musik också.
Tror vi drar dit ikväll igen, dock med två andra tjejer som är med oss! Maria och Nathalie. 18-19 år båda två.
Sjukt sköna tjejer! Vill aldrig åka hem, eller jo.. Lite vill jag. Eller så kan mina vänner komma hit och min gullegris också! Sen är livet peeerfekt.
Aja, romanen.se!
Ha det braaaa


Lånat från Bellas facebook

YOU ARE AMAZIING

Nu sitter vi och väntar på simona, vet inte om vi drar till stan eller hem till henne.
Vet ni vad smarthuvudet natalie gjorde? Jag hade precis målat naglarna och så
tar hon sina fötter på mina naglar & hela hennes strumpa blev blå..haha!
Låter inte så kul,men ni skulle ha sett och fick måla om naglarna tre gånger! :(
Hajdå.

Lov ya!

HOS NÖTEN

Godmorgon. Sitter hemma hos nöten och tittar på tv med hennes lillebror och äter en benne.
Snart ska vi träffa simona och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
Puss

Shopping - tar igen!

De 3 olika strandklänningarna! (Köpte de andra färgerna också)
Har denna i gul också!
Underkläder,bikinis och freebra. Har dock köpt en hel del andra grejer också. Jeans,skärp,jackor,andra bikinis osv.. 
Hoppas ni har det bra där hemma!

MINA SPORTER.

Eftersom jag har inget och göra nu tänkte jag skriva om vad jag har gått på och så.
Precis haft feta konversationer med ebbow&natalie. Grymma brudar!

Jag har nog gått på alla sporter man kan gå på, ridning,fotboll,handboll,simning, dans..
Gjorde allt när jag var liten. Har alltid älskat dans och började som liten och dansade
med äldre, vet ni hur glad jag var?Överlycklig.
Började på fotboll när jag var 6-7 & sluta & börja & sluta & börja osv..
Jag gick i ifk trelleborg och det var underbart, hade nummer 10.
Det var det enda som höll ihop oss östra tjejerna, vera&ronja tex,
annars hade vi aldrig tid och träffas, men fotbollen höll ihop oss.
Det var verkligen sjukt kul..men tyvärr så tröttnade jag!

LAGET!

Jag verkligen älskar att dansa och sjunga, men inte framför folk..
Usch hatar det verkligen! Men ibland kan jag våga sjunga för personer,
sjunger alltid framför sara,mirza,natalie,simona och det är för jag känner mig säker.
Gick på streetdance för några..månader sen? Gosh, vad kul det var.
Jag och natalie satt alltid och tagga ''dans ikväll..orkar vi?ja klart!''
Fast vi alltid var trötta innan det, så hade man så himla kul där.
Vill verkligen börja dansa igen..Love it!

just remember, i gave a fuck when no one else did.











Fan vad jag älskar såna här citat. Älskar verkligen såna, ibland känner man igen sig som fan eller så är dom bara fina. Åh, me like!

GÄSTER

Hejsan. Har inte hunnit blogga nu på kvällen, eftersom har haft gäster här hemma.
Så kommer kanske blogga senare ikväll eller imorgon.

JUSTIN BIEBER

Åh gud vad jag älskar låten, jag har alltid tyckt om den och texten gillar jag.
Fett många pussar till justin bieber.


åh, så perfekt allt var på hans konsert, bara sitta och lyssna på honom..världens finaste.
det är bara justin som är perfekt.

VÄNNER


en dag med roxy,sandra,lara.. fett underbar dag.

fett nice dag med äggish.


härlig dag med min sawwa.


dannes student med mina fina flickor.

en dag på stan med mina sötnosar.

innan en fest med min simmelinge!

efter festen med simmelinge.


jag och darko hade alltid feta konversationer, haha!

as chilla kvällar med makedonerna!

härlig dag på stan med victoria,sandra,roxy & boris.

mirza,lara,stephanie <3


min nötush!

härlig kväll hos göransson med massa folk!

på en fest med mina homies mirza&milie!

lite fotodagar med fint folk


innan jag åkte på semester spenderade jag min dag med fina vänner.

uuunderbara!!

fett rolig dag med emce & makedonerna!

sviiiin härlig dag med amince!

en dag på södan med roxy,nicole & milie!

haha, en dag på dalabadet..så här trötta var vi!

härliga fotodagar&filmkvällar med ebbow.

mina underbara töser.

tack för ni alltid ställer upp, tack för ni alltid finns vid min sida, tack för ni får mig och le.
utan er..vet jag inte vad jag hade gjort! (det var bara dessa bilderna jag har på min data,
men även tack till mina andra vänner!) årh, gud vad jag älskar er.
jag är så jävla lycklig med er,

VADÅ DUKTIGT?


Maria Aragon.. Så liten och sjunger så fint? Me like that!
& Hon fick sjunga med lady gaga?! :o
tänk och sjunga med justin? ;o okej..jag älskar och sjunga :(

SJUUKT!

Godmorgon.

Vaknade bredvid tjejerna, vi hade svin mysigt igår.
Som vi skratta/ja..allt vi gjorde var fett kul!
Idag ska jag vara lite med dom, sen ska vi ha gäster.
Så kommer inte kunna blogga så mycket?
Men ska försöka göra tidinställda elr vad det heter.

Jag har inga ord för dig, du är bara så bra

Även om jag inte har en aning om vilken din favorit låt är, vem din bästa vän är, vad du har för färg på dina tapeter.. Så vet jag hur speciell du får mig att känna mig. När det plingar från mobilen är det ditt namn jag vill se dyka upp på skärmen. Genom ett par få ord får du mig att le, skratta tyst för mig själv.
Jag säger inte att hela min värld kretsar runt dina ord, jag säger bara att du gör mig glad.
Och jag gillar att vara glad.

Höst outfit number two

Lever loppan

Ni förstår inte hur bra jag har det. Belinda och jag, eget hotell rum, drinkar all the time, kan köpa vafan vi vill, gå ut och bara släppa loss hur jävla mycket vi än vill.
Jag bryr mig inte ett skit om vad jag gör denna resan, ska bara leva sånt liv jag vill leva. Galet liv.
Och förresten, ni jävla pussys där ute som sitter och kommenterar saker 24/7 som inte fattar att ni har en Ip adress kan ju typ skjuta er.
I'm out. Vill inte vara helt bakis&död på stranden imon.
Puss

JAG&SARA

Vad var din första tanke om sara? Tyckte inte alls om henne, varför&det..vet jag inte!
Kommer ihåg i sexan, tyckte inte alls om henne, snackade aldrig med henne eller något.
När träffade du henne första gången? Tror faktiskt det när alla 5;or skulle träffas och se hur det skulle bli i sexan på vannhög, tror det var då jag såg henne.
Hur började ni umgås? Vet inte första gången, men vi börja vara i skolan&allt det dära och så börja vi umgås fett mycket, sen slutade vi. Sen var vi ute med lite folk och så snacka vi och massa, så berätta jag lite saker för henne och hon hjälpte mig direkt och så börja hon berätta,så såg vi att vi fortfarande kunde lita på varandra och
även hade svin kul tillsammans,så vi började umgås mer och mer. 
Vad betyder hon för dig? Verkligen allt. Hon har hjälpt mig med så mycket och även varit en äkta vän hela vägen. Och det betyder mycket, fast jag suger på att visa det ibland. Men fyfan vad jag älskar henne och jag hoppas verkligen hon vet det. Åh...Guldvärld! (Ska jobba på att bli mer känslig & visa känslorna!!)
Har hon gjort mycket för dig? Eh ja, för mycket! Som jag aldrig kommer glömma,det hon har gjort för mig, finns alltid kvar inom mig.
Hjälper du henne ofta? När hon behöver det så gör jag. Jag ser när något är fel och då hjälper jag henne direkt.
Hjälper hon dig ofta? Ja,när jag säger till att det är något. Brukar inte göra det, säga ''sara..jag är ledsen/sur'' det är inte jag, var sån innan. Men inte längre, men när jag har berättat att det har varit något fel har hon alltid hjälpt mig och så! Så absolut.
Hur bra känner du hennes familj? Svin bra. Hennes familj är underbar och känner mig som hemme där.
Får alltid höra att hennes mamma säger så bra saker om mig till släkten..aw! Big love till dom.
Känner du dig hemma hos hennes familj? Ehm ja! Hon kan sitta i sitt rum och va inne på datan,så sitter jag i vardagsrummet. Och pratar med hennes familj väldigt mycket. Trivs sjukt bra där.
Är du alltid dig själv med henne? Alltid, är den jag är. Hon flabbar alltid åt mig och kallar mig trög.
Det gör hon alltid, haha! Nej men jag är alltid mig själv.alltid!
Hur är ni i skolan? Flippiga och seriösa..Kan vara olika, beror på humöret..Men vi har alltid kul.
Vad gör ni på fritiden? Vi gör typ allt som går och göra..Nej men vad finns det här ens?
Vi är i stan, vi är hemma hos någon, vi träffar mirza,erik,oliver och dom. Ja, lite olika saker gör vi.
Är Sara känslig? Helt normalt känslig. Inte sån som bölar över allt, absolut inte. Men ändå.
Är du känslig? Nej, jag var, innan var jag fett känslig, jag lovar böla åt allt?! Nu..Nej, bölar inte,visar inte mina känslor, och det kan verka typ som jag sa innan man är sur, men det är jag absolut inte. Utan suger bara på visa känslor, får lix inte fram dom som jag fick innan?Tråkigt men sant. Och jag lovar har blivit värsta känslolös, det är både bra och dåligt, att man inte bryr sig om sånt man inte ska, men ändå dåligt för man ska bry sig ibland ju?
Är sara rolig? Som fan! Vi har alltid kul tillsammans, hon är fett rolig.


Nu orkar jag inte längre, skrev själv frågorna + svaren.. Fett trött nu!
Ska vara lite social bland tjejerna och snart ska vi se film. Puss

No no no no.

Just nu tänker jag på vilka chips jag ska ta..
När jag vaknar på morgonen tittar jag alltid på min mobil & har damp
Min mobiltelefon är mitt liv.
Imorgon kommer jag vara glad
Ikväll skall jag vara med mina fina flickor.
När jag bakar blir det alltid katastof..med natalie tx; vi råka ta matlagningsgrädde + allt smaka skit.
Sist jag grät kommer inte ihåg,längesen!
Kärlek är ingenting för mig. (haha skoja..men nej..
I somras var jag på semester och hade det fett nice, åh..vill tillbaka
Jag pratar alltid, love it
Jag lyssnar på mina vänner
Jag är sämst på att att visa mina känslor, är så kall av mig att jag verkar sur,irriterad ofta. Var sjukt bra på visa det innan, men inte längre och det är verkligen svin dåligt..(I'm happy!!)
Jag är bäst på att vara mig själv
bästa känslan är när man hittar på roliga saker med sina fina vänner.
Rädd för SPINDLAR!
När jag lagar mat lagar aldrig.
Jag blir störd folk som gör ljud,smaskar & leker sig.
Jag brukar få komplimanger av gulliga människor?
Jag vill aldrig förlora mina fina vänner, dom betyder allt för mig.

CHILLING WITH MY MAKARONS

Precis handlat upp hela cg, så nu sitter vi här med våra datorer och har det fett.
Så denna kvällen består av Simona&Natalie med massa godsaker.



Nothing on you

Iphone herregud så fina och bra dom är.Vill sjukt gärna ha en.
Tycker 4;an är svin fin, åh i vit oxå..ja den svarta oxå.
Undra hur femman ser ut?Någon som vet?Några folk säger att dom har sett den..

& Den gula mascaran..Kommer inte ihåg vad den heter..
Men den är fett bra!

Och sarahtjulander.se & viktorfrisk.com, Sara berätta om dom två.
Båda är söta och har sjukt bra bloggar..Så checka in dom två.


ÄR DET NÅGOT ATT FRÅGA OM SARA SÅ FRÅGA PÅ!

Om det är något ni vill veta om sara så fråga bara på!
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om här på hennes blogg..
Något som är typiskt henne och mig, hur hon är, lite så?
Donno..Lite tips?Kläder, smink, skor, ja..Får se!


Ojojoj..

AMEN VAD COOL DU ÄR DÅ!

Haha, så kul att samma person kommenterar? Inget bättre för dig än att sitta och kommentera? :D
Så jävla bra att man kan spåra upp IP adress så du ser personens namn och allt det dära.
Det kör vi på, gör det i eftermiddag,så får vi se vem som är så mogen! :)

Nu drar vi ut, blir väl till stan och lite sånt! Så vi hörs senare.

You and me

Nu har bebisen åkt, hoppas verkligen hon får det super bra där nere, hon förtjänar det till hundra.
Ha det så jävla kul och vi hörs direkt när du är hemma och även på facebook,sms och allt det.
Jag kommer sakna dig. I love you.

Godmorgon! Det är stephanie.
Kommer inte skriva att det är jag hela tiden, tror själva ni fattar att det är jag.
Vaknade precis och är sjukt trött, ser knappt vad jag skriver.
Igår var jag först med Sara och sa hejdå :/ha det bäst,älskling
Senare träffade jag Natalie&Simona så vi drog och handla godis,
stack hem till mig, åt tacos och hade det sjukt mysigt.
Vi gick och la oss 4 och därför är jag helt död..Simona sover fortfarande,
men nöten och jag sitter här och pratar lite. Min dag kommer spenderas med dom två,
så vi får se vad vi hittar på! Ha en bra dag, så hörs vi senare!

Höst 2011

Medans jag sitter är uppe bland änglarna&molnen så bjuder jag på en önskeoutfit inför hösten!
Tröja - Modekungen, Byxor - Gina Tricot, Väska - Modekungen, Skor - Modekungen

I'M OUT!

Nu åker jag. Hörs i Turkiet!!! Puss

I'm leavin' town with the biggest smile I ever worn.

Om en och en halvtimme drar jag. Ååååh vad jag längtar till solen.
Drygt att vi ska upp vid fyra för att packa bilen osv när det är då jag går och lägger mig nu för tiden.
Inte sovit en blund. Vi får väl se vad den näst kommande halvtimmen har att bjuda på!
Puss


2010

Låt mig få känna dina läppar mot min panna

Damp. Skrev världens text, kopierade.. Men såklart så skulle Bella kopiera något annat.
Iallafall. Åker imorgon vid fem tiden, flyget går sju.
Varit ute hela kvällen och åkt med Robin&Bella på ärende.
Fixat inställda inlägg till er, och så kommer Steve blogga! Plus jag har dator med mig så ni kan räkna med bloggning från mig med.
Puss
Damp. Skrev världens text, kopierade.. Men såklart så skulle Bella kopiera något annat.
Iallafall. Åker imorgon vid fem tiden, flyget går sju.
Varit ute hela kvällen och åkt med Robin&Bella på ärende.
Fixat inställda inlägg till er, och så kommer Steve blogga! Plus jag har dator med mig så ni kan räkna med bloggning från mig med.
Puss

Belong here

Steve sitter här och ska snart ner till banken och växla dom sista pengarna med papi.
Har packat för fullt och är typ klar..Men nu får vi dra ner dit! 
Har fotat allt jag har köpt och gjort lite tidsinställda inlägg och steve tar hand om bloggen.
Puss

DAGENS FAIL.

Ni vet väl hur smart min stephanie är...Fattar inte hur jag och hon kan ha samma betyg i engelska..
Du är så jävla pantad vännen min.


HAHAHAHAHA! Sånt här är så typiskt mig..och stavade fel till allt vi snacka om..Great stephanie! Ska nog börja gå på engelsk lektionerna...haha skoja,är alltid där.. /Steph.

Less than 24 hours..

Om ett dygn är jag nere igen. For a while..
Hoppas på att jag hinner träffa mina vänner en stund till senare.
Ska gå igenom min packning och garderoben för att se om jag har något mer jag vill ta med mig.
Annars då? Jag har gjort en hel del tidsinställda inlägg till er, kommer blogga så ofta jag hinner där nere. Om ni/jag har tur så hinner jag kanske med ett om dagen iallafall! Har även fått hem min kamera. Finaaaally!
Pussar
Halvt drogad bild från modell bilderna i Turkiet förra året, haha! Seeexy

Love is on fire

Hej på er! Vaknade runt tio tiden, låg och snackade med Bella en stund om vad vi packat osv.. Min resväska ser tom ut haha. Men what to do. Ska slänga mig i bingen en timme till, så sjukt trött och inatt är det dygna som gäller.
Hörs senare, kramar!
¨
Gästgäsp

Sleep tight.

Jag tror jag är klar med packningen nu. Jag hoppas det iallafall så jag kan ägna dagen åt annat imorgon.
Ska bli så skönt att lämna Sverige för ett tag.
Godnatt på er ♥
Världens finaste - Så tacksam att jag har er allihopa.

Som jag hade dig förut

Håller på och packar, går faktiskt helt okej.. Dock är min väska stor som ett hus så även om jag har 20 saker för mycket av allting så har jag inte ens fyllt halva.. High five! More plats to new things!! Hihi
Om jag får som jag vill så blir min natt mysig, wops. hihi puss
Outfit for today

Mitt liv är i dina händer

Stephanie drog nyss, Mirza för en stund sedan. Ni är guldvärda vänner!
Annars då? Har gjort en jävla massa idag faktiskt. Började med att hämta en större resväska hos Bella, banken med mamma, sedan fick jag (som tur är) en jourtid till tandläkaren. Så dit stack jag vid halv ett. Fast så hittade dom inget fel, skit kul att åka på semester när jag inte kan äta på ena sidan.. Mat är fan livet alltså..
Sen drog jag och mötte Stephanie i stan, fick med mig en hel del underkläder, bikinis, parfym och såna saker man sätter på brösten ni vet? Kommer fan inte på namnet.. Dom man har utan band och så för klänningar osv.. (Killar, bry er inte ens, ni kommer aldrig förstå!)
Så, nu har jag packat ner underkläder och badkläder iallafall. Alltid något! Bella sover här inatt, så fortsätt packaaaaa.
Mest för att min bebis är världens snyggaste

You guys make me feel like I'm on top of the world. I love you

Ni fattar inte vilket lyckorus som spred sig genom hela min kropp när jag stod där, med mina andra halvor vid min sida. Har saknat det så himla mycket! Mirza kom hem idag, och Stephanie kom hem för fyra dagar sedan.
Ingen, verkligen ingen är bättre än mina vänner. Eller inget för den delen heller!
Älskar er, över hela mitt hjärta.

Airshoppen och jag. ♥

Sarah Jessica Parker Parfym, Sminkborstar, Ögonskuggor i alla möjliga färger och två mascaror och en kajal!

Hoodie med inbyggda hörlurar!

Stolt vän!

Remember Hassan? Han som var här nere för drygt en vecka sedan? Såååå duktig han är!
Två artiklar om den lille skiten idag! Myyycket stolt över min lilla talang!

Tell me you gon' make me stay, forever?

Jag orkar inte packa, blir alltid 20 gånger för mycket.. Så måste jag packa om. Ta bort hälften av allt. 
Pallar shi mannen, hehe.
Well, haft en mysig kväll med lite släkt&så. Fått beställt från Airshoppen också, parfymer,smink,sminkborstar och en digital undervattenskamera!! Ska bli fett kul att fota under vattnet, hihi
Får väl ta tag i packningen.. Puss
Någon som vill med? Rymmer faktiskt en hel människa! Cooool.

Kvinnor dom kan!

Mamma&jag (läs mamma) fixade avloppsröret idag!! Det läkte men det fixade vi (hon).
Sova en stund, sen kommer gäster.
Pussis

He's so beautiful, and I tell him everyday.

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag!
Idag är det kalas som står på schemat. Min bror har fyllt år. Släkten kommer ikväll någon gång, så jag ska hjälpa min älskade mamma med lite ''kvinnogöra'' (IRONI).
Ha en bra dag kära ni! ♥
Kan ni tänka er att detta var på julafton? 
Jag - Dator
Martin - Mobil
Philip - Njaaa, kanske en tv på andra sidan rummet?

His accent..

Oh herregud, jag har suttit och stirrat på denna kille i en halvtimme nu. Fy faaaan vad fin han är.
Och för att inte tala om hans röst, helt sjukt duktig. 

Tror ni vi kommer med i ''Hänt Extra'' imorgon?

Fy in i heeelveeete vad det åskat(r)!! Jag är nog en av de räddaste.
Har varit med Belinda och passat barn ikväll. Har dock suttit och spelat Mario på Wii hela kvällen.
Kul att passa ungar som sköter sig själva, hehe!
Soffan eller sängen nu, puss!
Jag saknar det mörka.. Åh, antar att jag kommer få en kula i huvudet av min mamma nu.. Men jag saknar det :(

I keep on wondering what it is that God is celebrating?

Kul att åskan alltid ska komma på besök vid de tillfällena jag är ensam hemma..
Usch pi blääää. Kom nästan precis ut ur duschen. Skönaste på länge.
Längtar så jävla mycket till mitt löshår ska av, orkar inte med det nåmera.. Hoppas på att min egna hår har växt en bit så det inte ser helt jävla pajas ut när jag tar ut det. Sen blir det nog toffs hela vinterhalvåret för att inte slita och hålla på med det. Så nästa sommar hoppas vi på liiiite längre!
Nu ska jag slänga mig i soffan och se film. Fett sugen på att göra Marängsviss.. Hm..
Puss!

When love comes to town, I always seem to be on vacation

Hej på er!
Hemma från jobb nu, hade runt 100-120 pers att sköta helt själv.. Jag är ganska trött nu ja!
Ska dra ihop något att äta, ensam hemma inatt också. Ni fattar inte hur jävla skönt jag tycker det är.
Finns nog fan inget bättre.
Nu måste jag käka, inte ätit idag så jag börjar känna illamåendet och huvudvärken.. Och så darrar jag.
Ajaj. Pussar!

Jobba!

Mamma är här nere vilken minut som helst så får rappa på!
Sista jobbpasset innan semestern! Skönt. + Jag får heeela min lön idag. Me like.
Pussar

Here I am

Godmorgon! Sovit gott? Jag börjar jobba klockan tre så jag är ganska låst på att göra något innan dess.
Plocka undan på rummet låter väl som en bra idé dock.
Ha en bra dag!

Du ljuger bättre än fåglar de flyger

Ska dra mig mot sängen nu.. Vilken vet jag inte, har tre 120 sängar att välja mellan.
Min är hårdast. Hm.
Sov gott!

Hösten 2011

Det är snart höst. Hemskt eller inte? Det är frågan.
Dock så älskar jag höstens alla plagg.
Kombinera grått, svart med något färgglatt. Det är väl det jag kommer gå på i höst. Jag gjorde det förra året också, så jag antar att jag håller mig på det spåret. Det jag kommer lägga en hel del pengar på är förmodligen alla mysiga halsdukar! Jag älskar älskar älskar att gosa ner mig i en stor, tjock&stickad halsduk.
Antar att mina outfits denna höst kommer vara väldigt look a like.
Strumpbyxor, oversize kofta & oversize linne med världens maffigaste scarfs/halsduk!
Hur tror ni er höst kommer ''se ut'' ? Kram

- Stickade halsdukar i färgglada färger
- Stickade koftor
- Stickade Polotröjor
- Tjocka (stickade) strumpbyxor
- Boots i alla möjliga slag
- Skinnjacka
- Läder/skinnbyxor




- Fråga mej ; Svar

"Hej Sara! Hur gammal är du exakt? Favoriträtt? Favoritlåt? Favoritartist? Favoritresmål? Din bästavän är? Ha det gutt!"


Hej Legenden som du så fint kallar dig, haha!
Jag är 15 år 40 dagar! Min favorit rätt måste vara antingen Tacco eller Ceasar/kyckling/pasta-sallad.
Hm, favoritlåt.. För tillfället är det antingen Body 2 Body eller Open Road I Love Her. Och favoritartist, absoluta favoriter - Chris Brown, Andreas Wijk. Sen finns där tjugotusen andra jag älskar men just dem två. Woooopa!
Favoritresemål är så klart Turkiet. Det är mitt andra hem, världens paradis.
Stephanie&Belinda är mina absolut bästa vänner. Inget utan dem.
Ha det super bra Legenden! Kraaaam

You made my heart beat twice

Aw, min Stephanie kom precis ut ur mitt rum lite halvvaken och log.
Finns ingen finare tjej!! Du är bäst vännen
Vi har båda sovit en stund, vaknade upp till sol så de va gooott.
Ha en trevlig kväll!
Puss

LIVE LOVE LAUGH

Sitter fortfarande hos Sara, hon sover just nu och jag sitter på datan
och lyssnar på beyonce-best thing i never had, sjukt bra!
Är helt död och det var Sara oxå, har bara chillat med en godispåse.
Ska snart lägga mig, är svin trött. Men tänkte bara lägga in ett inlägg
innan jag somnar, så vi inte glömmer bort bloggen helt.
När Sara åker kommer jag passa bloggen, blogga&lite sånt.
Men nu måste jag dra, ha det bra!
Pussar

Young forever

Hej på er vänner! Ligger i sängen och min mage har precis slutat krampa. Har haft så sjukt ont hela morgonen! Vet inte vad dagen bjuder på, men just nu är Steve här och ikväll blir det förmodligen partaj igen. Hoppas min mage håller i sig. Annars är jag ensam hemma hela natten oh kvällen! Puss

It's steve.

Hello it's steph, sitter och checkar facebook & lite sånt. belinda drog för en stund sen,
hade fett kul igår, galna tjejer?hell ye. Vi har alltid kul hihi. & Jag mår prima, livet rullar på & allt är perfekt.
Älskar när man känner att allt går bra i livet & man bara har kul. Men...Snart början skolan och det är mindre kul.
Vet inte vad vi ska göra idag, vi får hitta på något sen, vi båda är helt döda&ska snart
hämta vårt godis,jag älskar godis på morgonen..(okej, morgon&morgon) men ja, så jävla gott.
Tänkte bara skriva lite eftersom det kommer ta en evighet innan sara skriver..
& tror jag kommer gästblogga här när sara inte är hemma! Aja, nu ska jag se facebook&sånt shit.

Aw, förra året!

Lick me like a Ben and Jerry

Softar på balkongen med mitt halvsovande hjärta, Stephanie.
Sitter några jävla miffo i min soffa, vetifan vem dem är. Men det gör tydligen Belinda!
Antar att jag och hjärtis snart somnar, så det är väl dags att inta sängen..

Stranden i somras någon gång!

6 dagars!


Firar 6 dagars med mina flickor. Kan inte fatta att jag snart är tillbaka i paradiset!
Sov gott på er sen. Puss

Thought I had you on a leach.

Sitter med min saknade syster Stephanie i soffan och pratar!! Har så himla mycket att ta igen.
Kul att höra alla crazy stories från hennes semester. Så himla skönt att ha min prinsessa hemma.
Ikväll blir det ''blandadrinkar'' kväll antingen hos mig eller hos Belinda med annat folk.
Puss på er!

Saknar Prag! Saknar att flyga, hehe! Snartsnartsnart

Give me a break.

Om Dejan den jäveln kan låta mig sova snart (vilket jag kommer göra i vilket fall som helst, skulle bara ha en anledning till att vara vaken nu, hööhö) så ska jag snart gå till sängen och mysa med den. Bella kom inte inatt, hänt något på den sidan. Jag oroar mig som fan dock..
Imorgon ska jag hjälpa mamsen med tvätten, vi drar upp 6 imon bitti.. Taggad brud! Ska ju faktiskt lära mig att starta en tvättmaskin. Coolt! Sen, är det dagen jag längtat efter i en månad.. Daaadadaaaaa, STEPHANIE KOMMER HEEEEEEEEEEEM!!
Fyfan vad lycklig jag är. Min älskade vän är tillbaka.
Sov gott!

Hade dock varit roligare om tvättmaskinen var i rosa..

Han älskar mig innerst inne, han vågar inte berätta det bara! Sov gott på er

Fråga mig!

Skapat en ''Fråga mig'' - låda nu! Där kan ni ställa vilka frågor som helst, utan att behöva skriva i kommentarsfältet!
Svarar på era frågor så fort som möjligt. Och kom ihåg, '' inga frågor är dumma frågor ''. ;)

Den rullar runt där i kanten!

Baby I'm a wild one.

Kvällen har bestått av Hanna,Hanna & Hanna! Vi tog en fika på Systrar&Bönor sedan drog vi vidare mot folkets park och satte oss & tog igen all missad info, haha! Tänk vad mycket som hinner hända på en sommar egentligen.. Sjukt!
Nu ska jag vänta in Belinda, hon skulle göra drinkar till oss ikväll och fira ''7 dagars'' till Turkiet! Haha, vi är sär.
Och tack fina ni för kommentarerna! Ni är guld.

Skönt att vara så sjukt jävla efterbliven

All that we had is gone and I'm sad babe.

Hej! Legat på stranden sen tolv med mina fina flickor och några pojks. Hanna&Amanda!
Mysigt att träffa Hanna igen, sååå länge sedan. Vi träffas ikväll igen. Jag klagar inte!!
Solen är här, vädret är på topp. Min överdrivet saknade Stephanie kommer hem imorgon. Ni förstår inte vilken lycka det kommer vara att få höra hennes röst igen.. Åh, min lilla älsklingsflicka!!!
Ska vila en stund, sedan hoppa in i duschen!
Pussen
Jag är alltid glad, hihihi!

There might be a million guys chasing me, but all I see is you..

Jag vet inte om jag är ensam om det här.. Därför tänkte jag skriva av mig lite.
Vi säger att jag snackar (nu kommer jag ta allt i jag-form, och vi säger att-form!!) med typ 5 killar.
4 av dom är världens snällaste, roligaste, omtänksammaste och trevligaste killar. Dom vet verkligen hur man ska snacka med en tjej, hur man ska behandla dem och allt det där lilla.. Och så kommer vi till den här femte killen..
Han är väl snäll och så, men han hör inte av sig så som de andra fyra killarna gör. Han är mer lite kort i svaren, lite svårare helt enkelt? Men han hör ändå av sig liksom.. Men dem här andra fyra killarna vet jag egentligen är så himla mycket bättre killar. MEN ändå så dras jag till den här femte killen. Av någon anledning? Varför? Är det som man säger eller, att man dras till dem som egentligen inte visar intresse, bara för att man vill ha deras intresse ännu mer? Eller vilken anledning är det för?
Eller jag kanske bara är allmänt störd? Vad vet jag! Blondin på 15 bast. Jag är inte så jävla erfaren av livet direkt.
ÄR det bara jag? Eller har jag någon läsare med samma galna huvud? Dela gärna med er!

I will never go back to that same old shit.

Mysmiddag! Myser med familjen nu, jag har sån jävla huvudvärk dock.. Måste vara från solen. Druckit fööör lite!
Annars sitter jag med gitarren och tar lite ackord. Funderar på att börja till höst. Älskar soundet.
Hörs.

Theese streets always keep passin' me by

Puh. En stund i soffan med datorn i knäet. Den stunden har jag längtat efter idag!
Varit med mammsen och handlat, packat upp, rensat kylen, damsugat hemmet, hjälpt till med maten&allt sånt där.
Fast egentligen är det rätt mysigt att gå och plocka undan lite då och då.. Skum brud, I know.
Aja, väntar in maten&folket. Sen blir det käk&mys. Kanske drar och träffar Hassan sen igen, känns ändå lite små dumt att dra ifrån mamma på hennes födelsedag.. Vi får se helt enkelt!
Pussar

Bild från förra,förr förra (?) året. Wow vilken förändring..

There's no one like me, no one like you. And there's nothing like us.

Kom nyss hem från stranden. Legat där med min lilla födelsegris till mamma! ♥
Skönt att solen hittar fram lite. Ska snart hoppa in i duschen, sedan åker mammi och jag & handlar mys till ikväll.
Ha en bra dag!

Godnatt från oss.

Haft en super mysig dag. Amanda,Simon,Hassan och jag hade filmkväll. Jag överlevde två skräckfilmer! Den ni.
Livet rullar på precis som det ska. Kan inte må mycket bättre!
Åker snart till Turkiet. Leva loppan en vecka med min absolut bästa vän.
Mamma fyller år idag - inlägg om henne senare! Men firar henne i Turkiet!
Sov gott. Puss

Smile like you mean it

Ska snart dra och möta upp Hassan&Amanda. Sen drar vi mot mig och checkar film!
Alltid skoj att träffa nytt folk. :)
Puss

Yours to take

Mitt internet är såååå fucked, det funkar i en minut. Stänger ner, fungerar en minut.. Stängs av!
Damp. Därav den sämsta bloggningen ever.
Mandi sov här inatt. Simon var med oss och såg film. Mys!
Ska göra mig i ordning nu, sen ner mot jobb för att hämta ut lön förhoppningvis. Sen mot Tommy, mammis boyfriend. Hälsa på där! Möta Bella i stan tror jag, kolla på undervattens kameror till resan, sen kanske träffa en filur från Kristianstad! Han är här och prov spelar för Trelleborg. Coolt.
Hörs!